U wilt uw huis verkopen

Maar hoe bereikt u de juiste koper, wat is de juiste vraagprijs en hoe kunt u het beste onderhandelen? Nodig een makelaar van Lamberink uit om vrijblijvend bij u thuis te komen voor een verhelderend verkoopadvies.

Te koop verkocht
Te koop verkocht

Uw huis verkopen voor de beste prijs
Een huis te koop zetten is niet zo moeilijk. Maar een huis verkopen voor de beste prijs, dat vereist de vakmanschap en het netwerk van een goede makelaar.

De makelaars van Lamberink weten precies wat de verkoopkansen van uw huis zijn en hoe ze die het beste kunnen benutten. Zij kennen de lokale huizenmarkt en weten hoeveel belangstelling er in de markt is naar woningen als de uwe. Ze kennen de gerealiseerde verkoopprijzen van vergelijkbare huizen en de gemiddelde verkoopsnelheid. Verder houden ze rekening met de ligging van uw huis, de indeling, het afwerkingsniveau, de staat van onderhoud en nog veel meer zaken die de prijs van uw woning bepalen.

U kunt uw huis maar één keer verkopen. Voor de beste verkoopopbrengst moet de vraagprijs meteen de snaar van de markt raken en de verkoopstrategie succesvol zijn.

Daarom gaan de makelaars van Lamberink niet over één nacht ijs en wordt hun verkoopadvies grondig voorbereid.

Uitgebreid maatwerk-advies
Na afloop van het vrijblijvende bezoek van de makelaar krijgt u een persoonlijk maatwerk-advies over:

- welke vraagprijs u het beste kunt hanteren
- welke verkoopopbrengst u (indicatief) mag verwachten
- welke verkoopstrategie in uw situatie het beste gevolgd kan worden
- welk promotiepakket wij adviseren voor de presentatie van uw huis in de markt

Ook krijgt u een prijsopgave voor wat betreft de makelaarscourtage en de kosten voor het uitgebreide promotiepakket. Daarna beslist u of uw huis inderdaad bij Lamberink te koop wilt zetten.

No cure no pay
Er worden geen intrekkingskosten berekend als u de verkoopopdracht wilt beëindigen.

Top-presentatie
De marketing- en mediamiddelen die Lamberink inzet voor verkoop van uw huis, behoren tot de meest uitgebreide in de markt. Uw huis met Top-ranking op funda zit bijvoorbeeld standaard in het promotiepakket.

Lamberink Open Huizen Dag
Iedere eerste zaterdag van de maand, van 11.00 tot 13.00 uur, organiseert Lamberink een eigen Open Huizen Dag. Als verkoper bepaalt u zelf of u wel of niet meedoet.

Groot netwerk
Met vestigingen in Assen, Groningen, Emmen, Zuidlaren, Rolde en Hardenberg is Lamberink Makelaars & Adviseurs actief in heel Noordoost-Nederland. Daarmee bieden we verkopers en kopers het beste van twee werelden: lokale deskundigheid én een sterk regionaal netwerk.

Landelijke dekking
Lamberink Makelaars & Adviseurs is partner in Dynamis, een samenwerking van zo’n 35 toonaangevende makelaarskantoren verspreid over heel Nederland.

Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592) 33 84 10
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.