Landelijk wonen

Overweegt u om uw woonboerderij of vrijstaande woning in het buitengebied te verkopen?
Dan bent u bij Lamberink Woningmakelaars aan het juiste adres.

 

zuideinde 36 fochteloo
zuideinde 36 fochteloo

Specialist in landelijk wonen
Bij de verkoop van woonboerderijen en vrijstaande huizen in het buitengebied komt meer kijken dan bij reguliere woningen het geval is. Er gelden vaak andere wettelijke regels en bepalingen dan bij woningen in een stad of een dorp. Denk aan agrarische bestemmingen die nog regelmatig voorkomen en voor complicaties kunnen zorgen als een koper het pand wil gebruiken voor particuliere bewoning. Het is daarom verstandig een specialist in te schakelen als u een object in het buitengebied wilt verkopen.

Op iedere vestiging van Lamberink werken een of meer makelaars die ruime ervaring met de verkoop woonboerderijen of vrijstaande landhuizen in het buitengebied. Zij kennen het landelijk gebied en maken gebruik van ons uitgebreide zoekersbestand, ook van kandidaten uit het midden en westen van het land.

Groot werkgebied
Vanuit onze kantoren in Assen, Groningen, Emmen, Rolde, Zuidlaren en Hardenberg zijn wij werkzaam in het landelijk gebied van Groningen, Drenthe, Oostelijk Friesland en Noordoost-Overijssel.

Vrijblijvende waardebepaling
Graag komen wij bij u langs om de verkoopmogelijkheden van uw woonboerderij of vrijstaand woonhuis in het buitengebied met u te bespreken.

Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592) 33 84 10
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.