Exclusief wonen

Helena Assen, Nassaulaan
Helena Assen, Nassaulaan

Lamberink Woningmakelaars heeft een goede reputatie binnen de doelgroep voor exclusieve woningen. Verkopers in het hogere prijssegment kiezen steeds vaker voor de expertise van ons kantoor. Dit uit zich in een groeiend marktaandeel in het hogere segment van de woningmarkt in Noordoost-Nederland.

1032734_Boslaan-29.jpg

Met vestigingen in Assen, Groningen, Emmen, Rolde, Zuidlaren en Hardenberg beschikken we over een groot netwerk en een relatiebestand van een selecte groep kandidaten die specifiek op zoek zijn naar een woonboerderij, herenhuis, landhuis, villa of penthouse in de hogere prijsklasse. Denk daarbij aan mensen uit de regio die dankzij een goede inkomenspositie toe zijn aan een volgende stap, kandidaten elders uit het land die naar het noorden komen vanwege een nieuwe werkkring (zoals medisch specialisten, medewerkers van NAM/Shell, Gasunie of andere grotere bedrijven). Maar ook 55-plussers uit het midden of westen van het land die de voorkeur geven aan de rust van het noorden boven de hectiek van de Randstad.
 
Heeft u een huis in de hogere prijsklasse en denkt u wel eens aan verkoop? Neemt u gerust contact op met een van onze vestigingen. Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvend advies en uitleg over ons uitgebreide dienstenpakket.

Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592) 33 84 10
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.