Nieuwbouw

Volop nieuwbouwprojecten
Lamberink Woningmakelaars is een belangrijke speler op de nieuwbouwmarkt in Noord-Nederland. Wij zijn betrokken bij veel huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten.

Klik hier voor de projecten die op dit moment in verkoop zijn

Diepstroeten, Assen
Diepstroeten, Assen

Vaak zijn wij in het beginstadium al betrokken bij nieuwe bouwplannen. Graag informeren wij u over de projecten die nog in voorbereiding zijn.

Neemt u gerust contact op met een van de vestigingen van Lamberink Woningmakelaars in Assen, Groningen, Emmen, Rolde, Zuidlaren en Hardenberg. Onze nieuwbouwmakelaars zijn u graag van dienst!

U bent ontwikkelaar en zoekt een goede nieuwbouwmakelaar

Arjan kopersbegeleiding Lamberink
Arjan kopersbegeleiding Lamberink

Dan bent u bij Lamberink aan het juiste adres. Onze nieuwbouwmakelaars staan pro-actief in de markt en beschikken over veel deskundigheid en ervaring.

NVM Nieuwbouwspecialist
Lamberink Woningmakelaars is aangesloten bij de selecte groep van makelaarskantoren die op basis van kennis en ervaring het nieuwe label NVM Nieuwbouwspecialist mogen voeren.

Woningmarktconsultants
U kunt bij ons terecht voor onderbouwde adviezen en marktanalyses. Bij ons kantoor zijn twee gediplomeerde Woningmarktconsultants in dienst. Tijdens de initiatie- en ontwikkelingsfase staan zij voor u klaar om een gedegen marktgericht advies voor u te schrijven, zodat uw project bij voorbaat succesvol kan worden vermarkt met de juiste producten en prijsstelling.

Kopersbegeleiding
In onze dienstverlening gaan wij een stap verder dan u van een gemiddelde nieuwbouwmakelaar gewend bent. Desgewenst kunnen wij namelijk ook de kopers-begeleiding voor u verzorgen. Wij beschikken namelijk over nieuwbouwadviseurs die bouwkundig goed onderlegd zijn en veel ervaring hebben in het op maat bedienen van de nieuwbouw-koper, inclusief het compleet verzorgen van het meer-/minderwerk traject, het wijzigen van ontwerpen en het opmaken van de contracten. Kortom, wij kunnen u ook in dit traject volledig ontzorgen.

Groot werkgebied
Op het gebied van nieuwbouw is heel Noord-Nederland ons werkterrein. Vanuit onze kantoren in Assen, Groningen, Emmen, Hardenberg, Rolde en Zuidlaren zijn wij actief in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe en in Noordoost-Overijssel.

Ook in Noord-Holland verkopen wij nieuwbouwprojecten, vaak in samenwerking met andere NVM-collega's, waarbij wij de kopersbegeleiding (zoals hiervoor omschreven) voor onze rekening nemen.

Nieuwbouw-showrooms
Behalve op onze kantoren ontvangen wij klanten voor kopersbegeleiding ook in de nieuwbouw-showrooms van Raab Karcher in Assen en Leeuwarden, waar wij tevens over eigen spreekruimtes beschikken en in de showroom van Stoel van Klaveren in Alkmaar. In deze showrooms krijgen potentiële kopers ook meteen een goede indruk van de materiaalkeuze.

U heeft een eigen kavel en wilt daarop uw droomhuis bouwen?

1032745_kopersbegeleiding-MEindert.jpg

Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Lamberink Kavel & Huis (onderdeel van ons bedrijf) verzorgt sinds 1996 de exclusieve verkoop voor Brummelhuis in Noord-Nederland.

Bouwplannen op maat
Aan de hand van uw persoonlijke wensen ontwerpen onze nieuwbouwspecialisten het ideale huis voor u. In de bouwstijl die past in de omgeving en die voldoet aan uw smaak en voorkeur. Ook heeft u alle inspraak in de maatvoering, indeling en materiaalkeuze. Onze nieuwbouwspecialisten verzorgen het gehele traject van ontwerp tot en met het indienen van de bouwvergunning. Wij werken met gerenommeerde aannemers die kwaliteit en traditioneel vakwerk hoog in het vaandel hebben staan en bouwen met Woningborg Garantie. Alle Brummelhuis-woningen worden standaard aangeboden met een opleveringskeuring door Vereniging Eigen Huis.

Verkooppunten
Lamberink Kavel & Huis is actief in provincies Groningen, Drenthe, Friesland en het bovenste deel van Noord-Holland (vanaf Haarlem). Er zijn specifieke nieuwbouwvestigingen in Assen (Brummelhuis Assen) en Leeuwarden (Brummelhuis Leeuwarden). Daarnaast is er een verkooppunt (op afspraak) in Alkmaar.

Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592) 33 84 10
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.