Recreatie

1032712_01bl.jpg

De afdeling Recreatiemakelaardij is een betrekkelijk nieuw specialisme van Lamberink Makelaars & Adviseurs. Het is echter beslist geen onbekend terrein voor ons. Al bijna 30 jaar verkopen onze makelaars naast reguliere woningen ook recreatiewoningen. Nu de vraag naar tweede woningen toeneemt en steeds meer klanten ons weten te vinden voor dit segment, werd het tijd voor een nieuw specialisme. Naast Lamberink Woningmakelaars en Lamberink Bedrijfsmakelaars komt u ons nu ook tegen als Lamberink Recreatiemakelaars.

Lamberink Recreatiemakelaars legt zich toe op de verkoop van tweede woningen door heel Noordoost-Nederland. Bestaande recreatiewoningen en nieuwbouwprojecten.  

1032748_Weperpolde.jpg

Overweegt u uw recreatiewoning te verkopen?
Lamberink Recreatiemakelaars helpt u daar graag bij. Wij kennen de markt voor tweede woningen en beschikken over veel kennis en ervaring. Vanuit onze kantoren in Assen, Groningen, Emmen, Rolde, Zuidlaren en Hardenberg zijn wij actief in de provincies Groningen, Drenthe, oostelijk Friesland en Noordoost-Overijssel.

Neem contact op met een van onze vestigingen. Onze makelaars komen graag bij u langs voor een vrijblijvend verkoopadvies.

Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592) 33 84 10
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.