Research

Lamberink Makelaars & Adviseurs en de andere Dynamis partners staan zo dicht bij de markt dat zij als geen ander adviezen kunnen geven over de vastgoedmarkt in al haar aspecten. We doen dat op basis van jarenlange ervaring, bewezen deskundigheid en een schat aan verzamelde marktinformatie. Denk daarbij aan goed gevulde databanken met historische reeksen en door continue contacten met gebruikers en eigenaren van vastgoed.

 

1032715_research.jpg

De unieke combinatie van makelaardij (beleggingsmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en woningmakelaardij), taxatie & consultancy, vastgoedmanagement en vastgoedonderzoek stelt ons in staat een breed en diepgaand antwoord te geven op vastgoedvraagstukken.

De researchafdeling van Dynamis publiceert periodiek 'Sprekende Cijfers' rapportages, te weten Sprekende Cijfers Kantorenmarkten Sprekende Cijfers BedrijfsruimtemarktenSprekende Cijfers Woningmarkten en Sprekende Cijfers Retailmarkten

Research op maat
Heeft u behoefte aan een researchproduct op maat voor uw regio of organisatie? Lamberink Makelaars & Adviseurs verzorgt dit samen met Dynamis Research. Door de jarenlange ervaring met vastgoedresearch en de grote hoeveelheden data waarover we beschikken kunnen wij een researchproduct verzorgen wat precies bij uw situatie past en persoonlijk en op maat voor u is gemaakt.

Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592) 33 84 10
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.