Bedrijfsmatige taxaties

1033007_TMI--RICS.jpg

Vastgoedmarkten zijn continue in beweging. Meer dan ooit groeit de behoefte aan kwalitatief hoogwaardige taxaties. Uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde professionals die in staat zijn op een transparante manier u een geobjectiveerd waardeoordeel te verstrekken met inachtneming van strikte normen op het gebied van ethiek en integriteit.

Lamberink Bedrijfsmakelaars is als regionaal opererend kantoor als geen ander bekend met regionale en lokale marktontwikkelingen. Mede door onze samenwerking binnen Dynamis zijn wij ook uitstekend ingevoerd in de landelijke ontwikkelingen binnen de diverse vastgoedmarkten.

Onze centrale taxatieafdeling in Assen wordt ondersteund door onze lokale experts op de diverse Lamberink-vestigingen. Zowel op het gebied van commercieel vastgoed als woningen.

Wij werken voor een breed scala aan opdrachtgevers bestaande uit onder meer banken, overheden, beleggingsinstellingen, ondernemers, woningcorporaties en particulieren.

Tot onze dienstverlening taxaties behoren onder andere:

  • Het uitvoeren van marktwaarde / markthuurwaarde taxaties voor uiteenlopende doeleinden (financiering, aan/verkoopbeslissing, fusie / overnames, opstellen jaarstukken, fiscaal);
  • Grondwaarde bepaling ten behoeve van (her)ontwikkelingsvraagstukken;
  • Portefeuille analyse voor beleggingsinstellingen en (semi)overheidsinstellingen
    • SWOT analyse
    • Risico inventarisatie
    • Performance optimalisatie

Onze taxateurs zijn lid NVM, geregistreerd bij Vastgoedcert en/of lid van de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors).

Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592) 33 84 10
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.