Over ons

Historie
De basis van Lamberink Makelaars & Adviseurs ligt in Assen, waar Harry Lamberink in 1988 startte met een makelaardij. In 1998 werd een tweede kantoor geopend in Hardenberg. Hier liggen de roots van de Lamberink’s. In 2005 volgde Zuidlaren. In 2006 werd samen met Pieter Rozema als mede-firmant een vestiging in Groningen geopend. Daarna volgden nieuwe vestigingen in Rolde (2012) en Emmen (2013).

1033045_logos.jpg

Familiebedrijf
De onderneming Lamberink is een familiebedrijf. Naast oprichter Harry Lamberink zijn in de loop der jaren drie broers het bedrijf komen versterken en inmiddels is ook de tweede generatie in het bedrijf werkzaam. De specifieke kenmerken van een familiebedrijf komt u ook tegen in de dienstverlening van Lamberink: geen 9 tot 5 mentaliteit, oog voor de klant achter het pand, goede werksfeer en waarde hechten aan langetermijnrelaties.

Lamberink Makelaars & Adviseurs
Met een team van circa 45 betrokken medewerkers bieden wij volledige dienstverlening op het gebied van wonen, bedrijfshuisvesting, verzekeringen en financieringen.
 
Onder de vlag van Lamberink Makelaars & Adviseurs komt u ons tegen als
·         Lamberink Woningmakelaars
·         Lamberink Kavel & Huis
·         Lamberink Bedrijfsmakelaars 
·         Lamberink Financieel Adviseurs
 

Anno nu hoort Lamberink Makelaars & Adviseurs tot een van de toonaangevende makelaarsorganisaties van het noorden en staat het in de Top-10 van grootste full-service makelaarskantoren van Nederland.

Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592) 33 84 10
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.