Lamberink inloopmiddag Woensdag 18 juli 16.00 - 18.30 uur
05-07-2018

Lamberink inloopmiddag Woensdag 18 juli 16.00 - 18.30 uur

Lamberink inloopmiddag Woensdag 18 juli 16.00 - 18.30 uur

Noteer 18 juli alvast in je agenda! Wij organiseren dan op onze vestiging in Assen (Javastraat 10-18) de Lamberink Inloopmiddag. Tijdens deze inloopmiddag word je geïnformeerd over onze actuele en toekomstige nieuwbouwprojecten in Assen e.o.

Primeur: tijdens de inloopmiddag start de pre-sale van de deelfase Pronkridder in het project Woonpark Diepstroeten!

Pronkridder: comfortabel wonen, met de natuur aan je voeten
Aan de rand van Woonpark Diepstroeten in Assen worden zevenentwintig ruime woningen gerealiseerd: rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en comfortwoningen. Zo woon je nu én in de toekomst comfortabel. Vanuit je ruime woning loop je zo naar het bos. Elke woning heeft een ruime tuin, omringd door een groenstraak die ook de grens vormt tussen jouw woning en die van je achterburen.

Heb jij belangstelling? Tijdens de inloop zijn de prijzen en de plattegronden bekend en is het mogelijk om door het tekenen van een reserveringsovereenkomst een woning te reserveren. Zo krijg je als geïnteresseerde een eerste mogelijkheid op een woning in deze deelfase. Vraag ons naar de voorwaarden.

Financieel advies
Bij het financieren van een nieuwbouwwoning komen specifieke zaken om de hoek kijken. Hierbij is het van belang dat jij van alle ins en outs op de hoogte bent. Tijdens de inloopmiddag staat één van onze hypotheekadviseurs je graag te woord om je te informeren over de mogelijkheden.

Eigen woning
Heb je nog een eigen woning te verkopen en ben je benieuwd wat de waarde is en hoe de verkoop in zijn werk gaat? Hiervoor staat tijdens de inloopmiddag een woningmakelaar voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden.

We hopen je woensdag 18 juli te mogen verwelkomen!

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.