Lamberink VGM nieuwe speler vastgoedbeheer in Noordoost-Nederland
07-12-2017

Lamberink VGM nieuwe speler vastgoedbeheer in Noordoost-Nederland

Lamberink VGM nieuwe speler vastgoedbeheer in Noordoost-Nederland

‘Lamberink Makelaars & Adviseurs breidt per 1 januari 2018 uit met een professionele tak Vastgoedbeheer.’

Het verhuren van woningen en de beleggingsmakelaardij zijn groeiende specialismen binnen ons kantoor. Daarom is er ook de behoefte om het beheer van vastgoed in eigen huis te hebben. Lamberink is daarom met vastgoedmanager Gerard Bakker een onderneming gestart: Lamberink Vastgoedmanagement B.V.

Deze onderneming biedt de volgende diensten:

  • Strategisch vastgoedmanagement
  • Rapportage & advies
  • Verhuur van vastgoed
  • Huurincasso & administratie
  • Beheer geldstromen
  • Technisch vastgoedmanagement

Ontstaan Lamberink Vastgoedmanagement
“Vanuit verschillende disciplines krijgen we regelmatig de vraag van opdrachtgevers of wij ook het beheer willen verzorgen. Omdat het beheren van panden een specialisme is, verwezen wij beleggers tot dusverre altijd door naar enkele beheerkantoren in het Noorden”, aldus Harry Lamberink, directeur/oprichter. “Nu de dienstverlening groeit binnen ons kantoor, is er ook behoefte om het beheer van vastgoed in eigen huis te hebben.Ik kwam in gesprek hierover met Gerard Bakker, één van de meest ervaren vastgoedbeheerders van Noord Nederland die ik al jaren ken.”

Over Gerard Bakker
Jarenlang is Gerard directeur MVGM Wonen geweest. “Ik wilde graag weer meer uitvoerend werk doen, dichter bij het werkveld,” legt Gerard uit. “Als bouwkundige en vastgoedmanager had ik altijd rechtstreeks met klanten te maken. Dat gold al toen ik bij Kamminga Makelaars en later bij Meeus Groningen zelf het vastgoedbeheer deed. In mijn tijd daarna bij MVGM werd ik regionaal en later landelijk directeur Wonen. Een prachtige tijd, maar ik kwam zelf steeds verder van de markt af te staan en dat bevredigde mij niet. Daarom hoefde ik na het gesprek met Harry Lamberink niet lang na te denken. Dit is precies wat ik weer terug zocht: het zelf in direct contact met de vastgoedeigenaar optimaal laten presteren van diens onroerend goedportefeuille. Dat is mij op lijf geschreven, daar word ik gelukkig van.”

VGM bij Lamberink
Lamberink Vastgoedmanagement heeft synergievoordelen door de andere bedrijfstakken zoals woningmakelaardij, nieuwbouw, bedrijfsmakelaardij en zakelijke verzekeringen. Bovendien is Lamberink een grote speler met inmiddels 8 kantoren verspreid over Noodoost-Nederland. We kunnen vastgoedbeleggers dus een groot regionaal netwerk bieden. We hebben alle specialismen en kennis over de markt in huis. En omdat Lamberink partner is van Dynamis bieden we in samenwerking met andere Dynamis kantoren ook landelijke dekking.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.