Ontwikkelaar De Grandeur aan het woord
31-07-2018

Ontwikkelaar De Grandeur aan het woord

Ontwikkelaar De Grandeur aan het woord

In de wijk Meerstad, aan de Meeroeverslaan, wordt De Grandeur gerealiseerd; een nieuwbouwproject van negen vrijstaande, moderne, energiezuinige woningen met eigentijdse architectuur.

Het project wordt ontwikkeld door BEMOG projektontwikkeling, een zelfstandige, landelijk opererende ontwikkelaar in Zwolle. BEMOG’s Rens Meinen vertelt waarom De Grandeur zo bijzonder is.

“De aansprekende architectuur en het duurzame karakter van De Grandeur past goed bij de jonge wijk Meerstad. Het is een stoere, robuuste, energiezuinige woning met uitstekend en terugliggend metselwerk en dito bijzondere dakafwerking. De mooie overhoekse pui is een kwaliteit die voor veel lichtinval zorgt. De woonkamer en hoekpui zijn gericht op de tuin, waardoor de tuin een verlengstuk van je woning wordt. Een grote leefkeuken, vier royale slaapkamers op de eerste verdieping, een luxe sanitair-afwerking en voorzieningen als een aardwarmtepomp, pv- panelen, isolerende HR++ beglazing, hoogwaardige isolatie, zelfregulerende gevelroosters en vloerverwarming, zowel op de begane grond als op de verdieping, maken een woning van De Grandeur zeer aantrekkelijk.

Het huis heeft een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0,0 in plaats van het landelijk vereiste van 0,4. Dat betekent dat het huis duurzaam is, wat gevolgen heeft voor de hoogte van de maandelijkse lasten. Deze worden namelijk lager! Daarnaast worden de woningen aardbevingsbestendig gebouwd en zijn er meerdere uitbouwmogelijkheden waardoor de woning levensloopbestendig gemaakt kan worden.


Kies je voor een woning van het project De Grandeur, dan kies je voor een eigentijds ontwerp. Er wordt gespeeld met de kleur van de woningen en de erfgrens waardoor je geen recht straatbeeld krijgt. Een ander pluspunt is de locatie. De tuinen liggen op het zuidwesten en het vaarwater ligt op vijf minuten loopafstand. Je vaart zo de wijde wereld in. Meerstad ligt zowel aan de rand van de stad Groningen als aan het natuurrijke landschap van Slochteren. Je geniet van rust en ruimte om je heen terwijl de drukte van de stad binnen handbereik is. Sterker nog: vanuit de tuin kun je de Martinitoren zien.”

Naar project

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.