Verhuurd

Apollopad 5, Assen 9401 CS Assen

9401 CS Assen huurprijs € 1.750 p.m.

Omschrijving

Op strategische locatie gelegen kantoorunit van ongeveer 195 m² op de eerste verdieping, in een gebouw van totaal ongeveer 800 m². Het pand heeft de gemeenschappelijke entree en trappartij centraal in de voorgevel met aansluitend een ruime hal en gemeenschappelijke voorzieningen (sanitair en pantry's). De diverse units hebben alle een eigen voordeur, dus zijn voorts geheel zelfstandig...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Assen

Uitgebreide omschrijving

Op strategische locatie gelegen kantoorunit van ongeveer 195 m² op de eerste verdieping, in een gebouw van totaal ongeveer 800 m². Het pand heeft de gemeenschappelijke entree en trappartij centraal in de voorgevel met aansluitend een ruime hal en gemeenschappelijke voorzieningen (sanitair en pantry's). De diverse units hebben alle een eigen voordeur, dus zijn voorts geheel zelfstandig afsluitbaar.

Globale indeling: centrale entree met opgang naar de verdieping alwaar in de beschikbare unit een kantoortuin en een aantal individuele kantoren. Een uitstekend bruikbaar en indeelbaar kantoor, recent gerenoveerd, zeer complete oplevering, uitstekend voor praktijkinvulling, zakelijke dienstverlening, detailhandel en leisure. De medegebruikers zijn een zakelijke dienstverlener, een ICT-onderneming en een organisatie uit de zorg.

Huuraanbieding op basis van ROZ huurcontract, vooruitbetaling per maand, 3 maanden bankgarantie en indexering conform CPI-cijfer alle huishoudens.

Een kandidaat huurder is er zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan. De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 1.750 p.m.
Huur BTW belast ja
Koop BTW belast ja
Aangeboden sinds 1 jaar, 8 maanden, 2 weken geleden
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1980
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Apollopad 5
Plaats Assen
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrumwijkwinkelcentrumin woonwijk
Kantoor
Oppervlakte in units vanaf 195 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.