Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Azieweg 13 c, Assen 9407 TC Assen

9407 TC Assen huurprijs € 90 m² p.j.

Omschrijving

Op een bijzonder fraaie zichtlocatie, nagenoeg aan de afslag A28-noord gelegen kantoor, op de verdieping van het toonaangevende gebouw.

De hoofdentree van de kantoren bevindt zich aan de Aziëweg, middels een zeer royale entree (met toegangscontrole) en personenlift. Op de verdieping bevindt zich eveneens een royale, gemeenschappelijke hal met twee voordeuren naar de twee volledig gescheiden...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Assen

Uitgebreide omschrijving

Op een bijzonder fraaie zichtlocatie, nagenoeg aan de afslag A28-noord gelegen kantoor, op de verdieping van het toonaangevende gebouw.

De hoofdentree van de kantoren bevindt zich aan de Aziëweg, middels een zeer royale entree (met toegangscontrole) en personenlift. Op de verdieping bevindt zich eveneens een royale, gemeenschappelijke hal met twee voordeuren naar de twee volledig gescheiden te gebruiken kantoorvloeren van circa 720 m² BVO elk (inclusief algemene ruimte), waarvan er één (de noordelijke unit) wordt aangeboden. Zeer goed indeelbaar, voorzien van voldoende voorzieningen (sanitair, pantry's, topkoeling e.d.), en beide met een bijzonder ruim en beschut dakterras. Voorts ruim voldoende "P" op het eigen terrein.

Voor de openbaar vervoer reiziger is er een bushalte op circa 200 meter met aansluitingen richting het bustransferium, het NS-station en de stad Groningen.

Huuraanbieding op basis van ROZ huurcontract (met aanvullende bepalingen), in principe 5 plus 5 jaar, vooruitbetaling per kwartaal, 3 maanden bankgarantie en indexering conform CPI-cijfer alle huishoudens.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 90 m² p.j.
Huur BTW belast nee
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2001
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Azieweg 13 c
Plaats Assen
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Kantoor
Oppervlakte 660 m²
Oppervlakte in units vanaf 660 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen inbouwarmaturente openen ramen
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.