Verkocht

Bloemersmastraat 5 -9, Niekerk 9822 AA Niekerk

9822 AA Niekerk vraagprijs € 425.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP - BELEGGINGSPAND
Royaal winkelpand met bedrijfswoning op centrale locatie in het dorp Niekerk. Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het pand leent zich voor verschillende doeleinden. Het is zowel bruikbaar voor kantoorfuncties als voor winkel of horeca. Tenslotte leent de plek zich ook uitstekend voor een mogelijke herontwikkeling.

INDELING
Oorspronkelijk was het...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Grootegast

Uitgebreide omschrijving

TE KOOP - BELEGGINGSPAND
Royaal winkelpand met bedrijfswoning op centrale locatie in het dorp Niekerk. Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het pand leent zich voor verschillende doeleinden. Het is zowel bruikbaar voor kantoorfuncties als voor winkel of horeca. Tenslotte leent de plek zich ook uitstekend voor een mogelijke herontwikkeling.

INDELING
Oorspronkelijk was het winkelpand één winkel en momenteel is het pand opgesplitst in drie delen en de woning. Respectievelijk wordt het pand verhuurd aan Bellinga Mode, Uitzendbureau 2B Flex en kapsalon Trendies. Tevens is de woning verhuurd. De huurinkomsten bedragen op jaarbasis €45.600,-.

RUIMTEN
- Nummer 9 'Bellinga Mode': de modezaak bestaat uit circa 573 m2 verkoopruimte, voor een deel split-level. Daarnaast is er circa 315 m2 magazijnruimte waarvan een deel zeer eenvoudig bij de winkel is te betrekken. De ruimtes zijn eventueel gemakkelijk te splitsen in kleinere units vanaf 90 m2. Op de verdieping zijn het kantoor, het archief en de personeelskantine gevestigd en dit is circa 82 m2 groot.
- Nummer 7 'Kapsalon Trendies': bestaat uit circa 78 m2 verkoopruimte inclusief kantoor/praktijkruimte en personeelskantine.
- Nummer 5 'Uitzendbureau 2B Flex': kantoorruimte en is circa 78 m2 groot.

WONING
De inpandige woning is verhuurd. De indeling is als volgt: ruime hal met plavuizen, provisieruimte, woonkamer van circa 30 m2, woonkeuken circa 14 m2 voorzien van inbouwapparatuur, badkamer met bad en toilet. De eerste verdieping bestaat uit 5 ruime slaapkamers, badgelegenheid met douche en tweede toilet en de toegang tot het dakterras.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het pand is centraal gelegen aan de doorgaande straat in het centrum van het dorp Niekerk. De supermarkt COOP ligt tegenover het winkelpand. De afrit van de A7 ligt op circa 4 km. Leek, Zuidhorn (treinstation) en Grootegast zijn op 5 autominuten gelegen.

PARKEREN
Naast het pand is op eigen terrein een ruime parkeerterrein met 17 parkeerplaatsen. Aan de doorgaande straat zijn ook voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

AANVAARDING
In overleg.

HUUROVEREENKOMSTEN
- Kledingwinkel jaarbasis €24.000,- | expireert 31-12-2018
- Uitzendbureau jaarbasis €8.400,- | expireert 01-01-2022
- Kapsalon jaarbasis €8.400,- | expireert 01-01-2022
- Woning jaarbasis €4.800,- | expireert: lopend

Huuropbrengsten jaarbasis €45.600,-

OVERIG
- Het geheel wordt verwarmd middels hoogrendement combiketels o.a. 2 x Remeha Avanta 2012 en 2x Nefit Ecoliner 2008.
- 17 parkeerplaatsen

BESTEMMING
Het pand valt in bestemmingsplan 'Oldekerk-Niekerk' en heeft de bestemming is 'Gemengde doeleinden'. Dit houdt in detailhandel, dienstverlenende bedrijven/instellingen, maatschappelijke voorzieningen, kantoren en wonen. Een kandidaat koper is er zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Grootegast, telefoonnummer: 0594 695 795.

Lamberink Bedrijfsmakelaars - Partner in Dynamis
Vestigingen in: Groningen - Assen - Zuidlaren - Rolde - Hardenberg - Emmen
Uw adviseur: Marian Duiven

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs vraagprijs € 425.000 k.k.
Koop BTW belast
Aangeboden sinds 1 jaar, 10 maanden, 2 weken, 2 dagen geleden
Status verkocht
Aanvaarding per datum
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1928
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Bloemersmastraat 5 -9
Plaats Niekerk
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 140 m²
Perceeloppervlakte 1820 m²
Belegging
Soort belegging winkelruimte
Aantal huurders 4
Winkelruimte
Oppervlakte 1073 m²
Oppervlakte in units vanaf 90 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen matig tot redelijk
Onderhoud buiten matig tot redelijk
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.