9822 AA, Niekerk

Bloemersmastraat 9, 9822 AA, Niekerk

€ 2.000 p.m.

Omschrijving

TE HUUR Royaal winkelpand op centrale locatie in het dorp Niekerk. Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het pand leent zich voor verschillende doeleinden. Het is zowel bruikbaar voor kantoorfuncties als voor winkel of horeca....

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 888 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfstakken in Grootegast

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 2.000 p.m.
Huur BTW belast nee
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1928
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Bloemersmastraat 9
Plaats Niekerk
Land NL
Ligging
  • winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 888 m²
Oppervlakte in units vanaf 90 m²
Parkeergelegenheid
Faciliteiten
  • Parkeren op eigen terrein
  • 17
Onderhoud
Onderhoud binnen matig tot redelijk
Onderhoud buiten matig tot redelijk

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Royaal winkelpand op centrale locatie in het dorp Niekerk. Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het pand leent zich voor verschillende doeleinden. Het is zowel bruikbaar voor kantoorfuncties als voor winkel of horeca.

INDELING
Oorspronkelijk was het winkelpand één winkel en momenteel is het pand opgesplitst in vier delen. Respectievelijk wordt het pand verhuurd aan Bellinga Mode, Uitzendbureau 2B Flex en kapsalon Trendies.
De ruimte die vrijkomt is de modezaak van circa 573 m2 verkoopruimte, voor een deel split-level. Daarnaast is er circa 315 m2 magazijnruimte waarvan een deel zeer eenvoudig bij de winkel is te betrekken. De ruimtes zijn eventueel gemakkelijk te splitsen in kleinere units (vanaf 90 m2). Op de verdieping zijn het kantoor, het archief en de personeelskantine gevestigd en dit is circa 82 m2 groot.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het pand is centraal gelegen aan de doorgaande straat in het centrum van het dorp Niekerk. De supermarkt COOP ligt tegenover het winkelpand. De afrit van de A7 ligt op circa 4 km. Leek, Zuidhorn (treinstation) en Grootegast zijn op 5 autominuten gelegen.

PARKEREN
Naast het pand is op eigen terrein een ruime parkeerterrein met 17 parkeerplaatsen. Aan de doorgaande straat zijn ook voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

AANVAARDING
In overleg.

OVERIG
- Het geheel wordt verwarmd middels hoogrendement combiketels o.a. 2 x Remeha Avanta 2012 en 2x Nefit Ecoliner 2008.
- 17 parkeerplaatsen (deels gezamenlijk met de overige bedrijven).

BESTEMMING
Het pand valt in bestemmingsplan 'Oldekerk-Niekerk' en heeft de bestemming is 'Gemengde doeleinden'. Dit houdt in detailhandel, dienstverlenende bedrijven/instellingen, maatschappelijke voorzieningen, kantoren en wonen. Een kandidaat koper is er zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Grootegast, telefoonnummer: 0594 695 795.

Lamberink Bedrijfsmakelaars - Partner in Dynamis
Vestigingen in: Groningen - Assen - Zuidlaren - Rolde - Hardenberg - Emmen
Uw adviseur: Marian Duiven

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Alle media

Alle afbeeldingen

Bedrijfstakken in Grootegast

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie