Brinkstraat 53, Beilen 9411 KL Beilen

9411 KL Beilen vraagprijs € 499.000 k.k.

Omschrijving

Centraal in de kern van het winkelcentrum van het leuke Beilen gelegen winkelpand met zeer fraaie bovenwoning en verhuurde studio. Het stoere gebouw omvat op de begane grond de winkel van ongeveer 200 m², met aansluitend magazijn, een pantry, kantoortje en aan de achterzijde de privé garage/berging.

De eigenaarswoning heeft de voordeur aan de voorzijde, met daarachter de hal en trapopgang. Op...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Midden-Drenthe

In de buurt

Beilen

Short stay Midden Drenthe

HEMA

Scapino Beilen

Marskramer Beilen

Eetcafe Isis

ALDI Beilen

Action

Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja

Frieslandcampina Domo B.V.

Piccola Roma

Uitgebreide omschrijving

Centraal in de kern van het winkelcentrum van het leuke Beilen gelegen winkelpand met zeer fraaie bovenwoning en verhuurde studio. Het stoere gebouw omvat op de begane grond de winkel van ongeveer 200 m², met aansluitend magazijn, een pantry, kantoortje en aan de achterzijde de privé garage/berging.

De eigenaarswoning heeft de voordeur aan de voorzijde, met daarachter de hal en trapopgang. Op de eerste verdieping bevindt zich de fraaie woonkamer met uitzicht over en door de straat, met aansluitend het grote dakterras. Voorts de keuken, met compleet inbouwblok met alle apparatuur, toilet, badkamer (geheel compleet) en de master bedroom. Aan de achterzijde ligt ook nog een grote berging/bijkeuken, met aansluitend een grote bergzolder met zeer veel mogelijkheden (eventueel verbouw tot diverse wooneenheden). Op de tweede verdieping bevinden zich nog een drietal slaapkamers en tweede badkamer.

Aan de achterzijde van het pand, direct aan het parkeerterrein vanaf de Weverstraat, bevindt zich de verhuurde studio op de verdieping, welke ongeveer 65 m² woonoppervlak omvat, bestaande uit woonkamer met open keuken, sanitairblok en slaapkamer.

Het geheel is gelegen op 365 m² eigen grond. Een ideale aanbieding voor een ondernemer/eigenaar-gebruiker die graag bij zijn zaak woont, of voor een creatieve belegger, die het geheel of in delen rendabel wenst te maken.

WINKELRUIMTE TE HUUR
In overleg is de winkelruimte vanaf 1 januari 2019 ook apart te huur.

De winkel heeft een prima front, en is gelegen direct tegenover o.a. de Zeeman, en even verder de overige trekkers als HEMA, Intertoys en OP=OP. De huurprijs komt neer op minder dan € 60,- per m² per jaar, en is daarmee uitermate concurrerend. Een uitgelezen kans voor een (door-)startende ondernemer. De locatie is tussen de parkeervoorzieningen van het dorp en de Raadhuisstraat, ideaal voor speciaalzaken of horeca.

De huurvoorwaarden zijn flexibel, in principe vanaf 2 jaar, betaling per maand, waarborgsom van 3 maanden en standaard indexering. Langere huurperioden zijn bespreekbaar.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs vraagprijs € 499.000 k.k.
Koop BTW belast
Aangeboden sinds 10 maanden, 4 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Brinkstraat 53
Plaats Beilen
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 365 m²
Winkelruimte
Oppervlakte 280 m²
Oppervlakte in units vanaf 280 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.