Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Verkocht onder voorbehoud

Brinkstraat 69, Assen 9401 HZ Assen

9401 HZ Assen vraagprijs € 1.250.000 k.k.

Omschrijving

Gelegen in het de binnenstad van Assen, tegenover de rechtbank en in de nabijheid van het kernwinkelapparaat en horecavoorzieningen bieden wij namens het Rijksvastgoedbedrijf een uitstekend onderhouden kantoorobject aan. Het kantoorgebouw is tot voor kort in gebruik geweest bij het Openbaar Ministerie. Oorspronkelijk is het object gerealiseerd als bankgebouw en dateert het uit de jaren 20 van...

Brochure

Download de brochure van Brinkstraat 69, Assen.

Download

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Assen

Uitgebreide omschrijving

Gelegen in het de binnenstad van Assen, tegenover de rechtbank en in de nabijheid van het kernwinkelapparaat en horecavoorzieningen bieden wij namens het Rijksvastgoedbedrijf een uitstekend onderhouden kantoorobject aan. Het kantoorgebouw is tot voor kort in gebruik geweest bij het Openbaar Ministerie. Oorspronkelijk is het object gerealiseerd als bankgebouw en dateert het uit de jaren 20 van de vorige eeuw. Na verwerving door de Rijksgebouwendienst in 2000 is het gebouw in 2003 volledig gerenoveerd en van een nieuw interieur en exterieur voorzien. Tevens zijn er twee bouwlagen aan het pand toegevoegd. Na deze grondige verbouwing is het kantoor in gebruik genomen door het Openbaar Ministerie.

De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 2.011 m² BVO (1.535 m² VVO) en is verdeeld over vijf bouwlagen, waaronder een souterrain. Het totale perceeloppervlak bedraagt 637 m². Hiervan is circa 70% bebouwd, het overige deel van het perceel is in gebruik als patio. Het gebouw is onderverdeeld in de volgende oppervlakten:

Souterrain 265 m2 VVO
Begane grond 312 m2 VVO
1e verdieping 326 m2 VVO
2e verdieping 306 m2 VVO
3e verdieping 326 m2 VVO

Het object is volledig onderkelderd, met onder meer archiefruimtes, een kluis, een douche en een fietsberging. Het object is goed geïsoleerd, en beschikt over dak- en gevelisolatie en thermische beglazing (energieprestatiecertificaat label B). Het object wordt verwarmd middels individueel regelbare radiatoren en is op elke verdieping aangesloten op een CV-ketel. De warmwatervoorziening geschiedt middels elektrische close-in boilers. Het gebouw beschikt over een luchtbehandelingsinstallatie in de kelder met topkoeling (dakopbouw).

Tijdens de renovatie in 2004 is een tractielift geplaatst. Overige wetenswaardigheden: het pand beschikt over een alarminstallatie met bewegingsmelders, een videobewakingssysteem en een brandmeldinstallatie (BMI).

Het object is goed bereikbaar middels openbaar vervoer, het NS station met aansluitingen op intercity’s vanuit Groningen en Zwolle ligt op 10 minuten loopafstand. De bereikbaarheid per auto is ook goed en er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs vraagprijs € 1.250.000 k.k.
Koop BTW belast nee
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1920
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Brinkstraat 69
Plaats Assen
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 637 m²
Kantoor
Oppervlakte 1535 m²
Verdiepingen 5
Voorzieningen liftente openen ramen
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.