Eysingawei 22 , 9105 AT, Rinsumageast

  • C
€ 895.000 k.k.
Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een droomhuis op het platteland, waarbij er extra ruimte aanwezig is voor uw hobby of bedrijfsmatige werkzaamheden? Zoek dan niet verder. TE KOOP Volledig gemoderniseerde woonboerderij met woonwinkel gelegen op een ruim perceel van maar liefst...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 204 m²

Bedrijfstakken in

Downloads

Bent u op zoek naar een droomhuis op het platteland, waarbij er extra ruimte aanwezig is voor uw hobby of bedrijfsmatige werkzaamheden? Zoek dan niet verder.

TE KOOP
Volledig gemoderniseerde woonboerderij met woonwinkel gelegen op een ruim perceel van maar liefst 7680 m² aan de rand van het dorp Rinsumageast.

Vanaf het jaar 2000 heeft deze woonboerderij een grondige en stijlvolle verbouwing ondergaan, waarbij moderne gemakken zijn gecombineerd met de oorspronkelijke charme van onder andere de gebinten, de stijlvolle paneeldeuren met dito beslag en de grote raampartijen en boerderijraampjes. De voormalige deel is volledig verbouwd tot een stijl- en sfeervolle woonruimte met uitzicht op de achtertuin.

Ook het buitenonderhoud is prima op orde. Goed schildwerk, prachtige geglazuurde dakpannen en de gevels zijn opnieuw gevoegd.

LOCATIE
Op deze locatie in Rinsumgeast zult u ruimte, rust en vrijheid ervaren. Het perceel is maar liefst 7680 m² groot en vrijwel achter de woning bevindt zich het 'Geastmerbosk'. Het dorp zelf heeft ca. 1.125 inwoners en beschikt over voorzieningen zoals een basisschool, kinderopvang, (sport)verenigingen en enkele bedrijven. Overige voorzieningen zoals winkels zijn te vinden in het nabij gelegen Damwâld en de elfstedenstad Dokkum. Door de ligging nabij autoweg N361 ligt ook de rest van Fryslân aan uw voeten.

OPPERVLAKTE en INDELING
Het woonoppervlak van de woning bedraagt maar liefst 330 m² en de schuur is 204 m² groot.
De woning biedt dan ook meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin. De slimme indeling zorgt voor optimale benutting van de beschikbare vierkante meters waarbij er prima mogelijkheden zijn om gelijkvloers te wonen, mantelzorg te verlenen of een kantoor/praktijk aan huis te hebben.
Daarnaast biedt de aangebouwde schuur veel extra mogelijkheden. Momenteel is er een woonwinkel in gevestigd maar het biedt ook goede mogelijkheden voor bijvoorbeeld een hoveniersbedrijf, tuincentrum, opslag, het stallen van auto's of caravans.

Begane grond: Entree in hal met garderobekast, toegang tot de kelder, berging en toilet met fonteintje. Toegang tot het voormalige voorhuis (ca. 38 m²) welke ruimte ook prima mogelijkheden biedt tot een kantoor/praktijk/atelier aan huis of het realiseren van extra slaapkamers. Vanuit de hal is er ook toegang tot de voormalige deel welke ruimte nu volledig is verbouwd tot een riante living met woonkamer en riante open keuken. De hoogte van het plafond, de prachtige vide, de originele gebinten, de grote raampartijen en de openslaande deuren naar de tuin zorgen voor een zeer prettige woonsfeer. De totale oppervlakte van de woonkamer en keuken is ruim 100 m². De ruime keukenopstelling is voorzien van een hardstenen blad en diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkeuken is er toegang tot de berging en bijkeuken en vervolgens tot de aangebouwde schuur welke nu in gebruik is als woonwinkel.

1e Verdieping:
Prachtige en ruime vide met werkplek en toegang tot het dakterras. Badkamer met dubbele wastafel, douchehoek en een 2e toilet. Slaapkamer 1 (ca. 15 m²) met 2 inbouwkasten, Slaapkamer 2 (ca. 15 m²), Slaapkamer 3 (ca. 15 m²) met grote inbouwkast.

Zolder:
Vanaf de overloop op de 1e verdieping is er een ruime bergzolder bereikbaar.

Aangebouwde schuur:
Deze ruimte van ruim 200 m² is momenteel als winkelruimte in gebruik en biedt volop mogelijkheden. Er is een apart toilet aanwezig.

Buiten:
Achter de woning is een ruim terras waarbij aan de schuur een overkapping is gebouwd. Het royale perceel zelf biedt ruimte en vrijheid, passend bij het landelijke leven.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

BESTEMMING
Op de locatie is de bestemming ‘Detailhandel-tuincentrum’ van toepassing. Gedetailleerde informatie kan worden verkregen bij de gemeente Dantumadiel. Een kandidaat koper is er zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan.

ENERGIELABEL
Energielabel C

VERKOOPPRIJS
€895.000,- kosten koper

KOOPOVEREENKOMST
Standaard NVM koopovereenkomst met aanvullende bepalingen.

AANVAARDING
In overleg

Lamberink Bedrijfsmakelaars - Partner in Dynamis
Vestigingen in: Groningen - Assen - Emmen - Leeuwarden

Deze informatie is met zorg samengesteld op basis van de beschikbare gegevens. Aan deze informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

De woning is gemeten op basis van de Branche Brede Meetinstructie (BBMI). Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Lamberink Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 895.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1900
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Eysingawei 22
Plaats Rinsumageast
Provincie Friesland
Land Nederland
Ligging
  • Landelijk gebied

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 303 m²

Winkelruimte

Oppervlakte 204 m²
Oppervlakte in units vanaf 204 m²
Oppervlakte verkoop vloer 204 m²

Energie

Energielabel C
Energielabel einddatum 2033-08-15

Onderhoud

Onderhoud binnen volledig gerenoveerd in 2000
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

Bedrijfstakken in

Ontdek de winkelruimte

Eysingawei 22, 9105 AT, Rinsumageast
Eysingawei 22, 9105 AT, Rinsumageast
Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie