Verkocht

Groningerstraat 80 82, Assen 9401 BM Assen

9401 BM Assen vraagprijs € 365.000 k.k.

Omschrijving

Een stoer, soliede pand, op een locatie die er de laatste tijd behoorlijk op vooruit is gegaan, door nabijgelegen nieuwbouw-ontwikkelingen en de groots uitgevoerde projecten van de gemeente in het kader van de "Blauwe-as".

Het complex omvat op de begane grond de winkel (momenteel nog verhuurd aan een audicien) van ongeveer 135 m² met bijbehorende inpandige berging/garage van ongeveer 30 m²....

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Assen

Uitgebreide omschrijving

Een stoer, soliede pand, op een locatie die er de laatste tijd behoorlijk op vooruit is gegaan, door nabijgelegen nieuwbouw-ontwikkelingen en de groots uitgevoerde projecten van de gemeente in het kader van de "Blauwe-as".

Het complex omvat op de begane grond de winkel (momenteel nog verhuurd aan een audicien) van ongeveer 135 m² met bijbehorende inpandige berging/garage van ongeveer 30 m². Daarnaast is er de aangebouwde schuur ter grootte van ongeveer 60 m², welke beneden verhuurd is aan een depothouder; de verdieping is in gebruik bij een eigenaar van een belendend appartement, maar wordt bij de verkoop meegeleverd aan de nieuwe eigenaar.
De bovenwoning is ongeveer 135 m² groot, en omvat een fraaie, royale keuken, een zeer ruime woonkamer, complete badkamer en toilet, alsmede 3 slaapkamers. Voorts is er een dakterras van circa 10 m².
Een mooi gebouw met een prima front op de hoek van de straat. De locatie is voor commerciële verhuur heel behoorlijk; de unit ligt buiten de directe loop, maar leent zich goed voor speciaalzaken.

Het complex is als geheel te koop voor de vraagprijs van € 365.000,- kosten koper, het is tevens bespreekbaar alleen het hoofdgebouw (winkel met garage en bovenwoning) te verwerven voor de koopsom van € 315.000,-. Een fraaie aanbieding, zowel voor eigen gebruik, danwel als beleggingsobject.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs vraagprijs € 365.000 k.k.
Koop BTW belast
Aangeboden sinds 1 jaar, 8 maanden, 2 weken, 6 dagen geleden
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Groningerstraat 80 82
Plaats Assen
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 120 m²
Perceeloppervlakte 248 m²
Winkelruimte
Oppervlakte 245 m²
Oppervlakte in units vanaf 135 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen redelijk tot goed
Onderhoud buiten redelijk tot goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.