Martin Luther Kingweg 1 - 3, Assen 9403 PA Assen

9403 PA Assen huurprijs € 130 m² p.j.

Omschrijving

Op een superlocatie gelegen dubbele kantoorvilla, perfect ingepast in het omliggende gebied, niet te missen tussen rijksweg A28 en het centrum.

Het gebouw heeft een zeer tot de verbeelding sprekende verschijningsvorm, maar wel binnen de contouren van een qua maatvoering zeer marktconform concept. Het gehele complex omvat circa 2.066 m² vloeroppervlak, verdeeld over twee optisch nauwelijks...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Assen

In de buurt

Assen

Restaurant Wok Paradijs Jasmijn Garden

Achilles 1894

Radix-ho.nl

Electro Safe

Massage praktijk Care For You Assen

Alvimedica Vascular Research B.V.

Bridge-iT BV

SL Advies

Biosisto b.v.

Sanquin Bloedbank

Uitgebreide omschrijving

Op een superlocatie gelegen dubbele kantoorvilla, perfect ingepast in het omliggende gebied, niet te missen tussen rijksweg A28 en het centrum.

Het gebouw heeft een zeer tot de verbeelding sprekende verschijningsvorm, maar wel binnen de contouren van een qua maatvoering zeer marktconform concept. Het gehele complex omvat circa 2.066 m² vloeroppervlak, verdeeld over twee optisch nauwelijks gescheiden torens, alleen op de derde verdieping verbonden middels een transparante traverse. Op dit moment is er nog ca. 256 m² beschikbaar, gelegen op de eerste verdieping van de westelijke toren. Zowel op het eigen terrein als op het naastgelegen terrein van Achilles is meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Het naastgelegen OV-knooppunt voorziet in busverbindingen naar het treinstation, het ziekenhuis en het centrum van Assen alsmede naar Haren, Vries en Groningen.

Het pand is voorzien van een zeer moderne, energiezuinige en milieuvriendelijke klimaatinstallatie, met een zeer hoog gebruikerscomfort. Koelen en verwarmen geschiedt middels een warmtepomp, waarbij de ruimtes per ruimte individueel regelbaar zijn. Verder beschikt het pand over een alarminstallatie.

Voor de afwerking is gekozen voor hoogwaardige materialen met een luxe en tijdloze uitstraling. Voorbeelden hiervan zijn scheidingswanden met glaselementen, de luxe plafonds en verlichtingsarmaturen.

Huuraanbieding op basis van ROZ huurcontract (met aanvullende bepalingen), vooruitbetaling per kwartaal, 3 maanden bankgarantie en indexering conform CPI-cijfer alle huishoudens.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 130 m² p.j.
Huur BTW belast ja
Aangeboden sinds 1 jaar, 4 maanden, 2 weken, 5 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2007
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Martin Luther Kingweg 1 - 3
Plaats Assen
Land NL
Ligging meubelboulevardlandelijk gebiedoverig
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 3099 m²
Kantoor
Oppervlakte 256 m²
Oppervlakte in units vanaf 256 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen inbouwarmaturenliften
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.