Industrieweg 1 a t/m e, Assen 9402 NP Assen

9402 NP Assen huurprijs € 45 m² p.j.

Omschrijving

Nabij het centrum, Station en aan belangrijkste verkeersader van Assen gelegen project, waarin een mega supermarkt, een aantal woningen en op de zichtzijde het nog in te vullen gedeelte van ca. 3.600 m², in 4 lagen. Dat zelfstandige deel leent zich goed voor invulling met kantoor, maar is ook bij uitstek geschikt om in gebruik te nemen als hotel.

HOTEL-ONTWIKKELING:
Bij de laatste invulling...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Assen

In de buurt

Assen

KwikFit Garage Assen

Systeemplafond.nu

Drenthe College | Locatie Anne de Vriesstraat

MediaMarkt Assen

Asser Bowling Centrum

Timing Uitzendbureau Assen

MF Uitzendbureau

EP Baas / Vobis Assen

Avedio handel en dienstverlening

Garage TDI

Bierens van Boven Advocaten

Conscient Wenkbrauw Beauty

Snack en Broodjeshuis Jongman

Profile Car & Tyreservice Assen, Heuver

ING-kantoor

Fong Sho

Uitgebreide omschrijving

Nabij het centrum, Station en aan belangrijkste verkeersader van Assen gelegen project, waarin een mega supermarkt, een aantal woningen en op de zichtzijde het nog in te vullen gedeelte van ca. 3.600 m², in 4 lagen. Dat zelfstandige deel leent zich goed voor invulling met kantoor, maar is ook bij uitstek geschikt om in gebruik te nemen als hotel.

HOTEL-ONTWIKKELING:
Bij de laatste invulling is er op de begane grond een geweldige lobby/ontvangstruimte gerealiseerd met daarachter enkele kantoor- en/of vergaderfaciliteiten op totaal ongeveer 650 m². Een groot deel van de begane grond is nog geheel casco en geschikt voor gebruik als restaurant, keuken, bar, ontbijtzaal, etc.
Vanuit die lobby gaat een tweetal transparante liften naar de bovengelegen etages. Op de eerste verdieping is één vleugel beschikbaar van 640 m² waar uitstekend hotelkamers in gerealiseerd kunnen worden. De zeer representatieve bestaande inrichting kan echter ook als vergaderruimte en/of flexibele werkplekken worden gebruikt. Op deze laag bevindt zich tevens het parkeerdek met bijna 100 plaatsen, welke buitenruimte zich ook perfect leent voor terras.
De tweede laag omvat ongeveer 1.400 m², verdeeld over twee vleugels -waarvan één casco- en alweer bij uitstek in te delen met hotelkamers.
De derde laag omvat nog eens 860 m², geheel casco, met een perfect uitzicht over de haven, het evenemententerrein Veemarkt en de doorgaande weg. Op hetzelfde niveau kan het dak van de andere vleugel mogelijk worden ingericht als roof-top bar.

De stramienmaat van het hele complex bedraagt 7,20 meter, de afstand tussen voor- en achtergevel ruim 14 meter.

Het NS Station bevindt op niet meer dan 500 meter, het gezellige stadscentrum is direct om de hoek. Nationaal park Stroomdallandschap Drentse A bevindt zich op 10 fietsminuten, Groningen Stad en Groningen Airport op 20 autominuten.

Er is in Assen ruim voldoende potentie voor een hotel van deze orde, en op deze magnifieke plek een meer dan geduchte concurrent voor de reeds aanwezige voorzieningen die zich veelal in de periferie van de stad bevinden. Voor deze ontwikkeling is in principe het gehele gebouwdeel beschikbaar, en hierbij is zowel huur als koop bespreekbaar.

GEBRUIK ALS KANTOOR:
De kantoren worden bouwkundig geheel compleet opgeleverd, inclusief installaties (lift, CV, ventilatie en elektra tot en met aansluitpunten in de kabelgoten), afgewerkt sanitair en systeemplafonds met inbouwarmaturen (stelpost). Ruim voldoende eigen parkeergelegenheid (norm 1:40) op het parkeerdek.

Bij deze invulling nog beschikbaar: ca. 2.965 m² verdeeld over de begane grond (657 m²) de eerste verdieping (638 m²), tweede verdieping ( 810m²) en de derde verdieping (858 m²). De huurprijs voor de begane grond is € 45,-- per m² per jaar; de kantoren op de verdiepingen: € 105,-- per m² per jaar, exclusief BTW.

Huuraanbieding op basis van ROZ huurcontract, in principe 5 plus 5 jaar, vooruitbetaling per kwartaal, 3 maanden bankgarantie en indexering conform CPI-cijfer alle huishoudens.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 45 m² p.j.
Huur BTW belast ja
Aangeboden sinds 1 jaar, 7 maanden, 2 weken geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2008
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Industrieweg 1 a t/m e
Plaats Assen
Land NL
Ligging bedrijventerreinwinkelgebied stadscentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 9872 m²
Horeca
Totaal bechikbare oppervlakte 3583 m²
Verkoop vloer oppervlakte 3583 m²
Kantoor
Oppervlakte 2190 m²
Oppervlakte in units vanaf 525 m²
Verdiepingen 3
Voorzieningen inbouwarmaturenliftente openen ramen
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.