Oude-Molenstraat 107 117, Assen 9401 DN Assen

9401 DN Assen prijs op aanvraag

Omschrijving

LOCATIE
Aan de rand van het centrum, nabij "De Triade" liggen aan de Oude-Molenstraat en de Korenmolen dit object met verschillende kantoor- en winkelruimtes. Het object is bijzonder geschikt voor verschillende branches en doeleinden. Eventueel is het denkbaar om de units te transformeren naar wonen.
Elke dag passeren zeer veel voet-fiets-forensen-verkeer de Oude-Molenstraat. In de omgeving is...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Assen

In de buurt

Assen

Best Western City Hotel De Jonge

Stadsherberg Assen

Bankkantoor ABN AMRO

ANWB winkel

Hunkemöller

Scapino Assen

Yves Rocher Assen

Schuurman Schoenen

Phone House

Score

Rabobank

Ecco

MediaMarkt Assen

Rechtbank Noord-Nederland » Locatie Assen

Asser Bowling Centrum

Action

Uitgebreide omschrijving

LOCATIE
Aan de rand van het centrum, nabij "De Triade" liggen aan de Oude-Molenstraat en de Korenmolen dit object met verschillende kantoor- en winkelruimtes. Het object is bijzonder geschikt voor verschillende branches en doeleinden. Eventueel is het denkbaar om de units te transformeren naar wonen.
Elke dag passeren zeer veel voet-fiets-forensen-verkeer de Oude-Molenstraat. In de omgeving is ruim voldoende (betaald) parkeren aanwezig. Het object is goed bereikbaar, zowel met de auto, het openbaar vervoer als per fiets.

INDELING
Het geheel heeft een totaaloppervlakte van circa 816 m2, gelegen op de begane grond en bestaat uit 9 adressen. De units variëren van 60 m2 tot 166 m2 en een frontbreedte vanaf circa 5 tot 10 meter. De units aan de Oude-Molenstraat zijn twee samengevoegde units en het is eventueel mogelijk om deze op te splitsen zodat er in totaal 11 units ontstaan.
De units zijn globaal als volgt ingedeeld: kantoor/winkelruimte (variërend van circa 60 m² tot 166 m²), toilet, pantry, archiefruimte met centrale verwarming en achterom.

HUURDER OPPERVLAK
Korenmolen 59 60 m² (leegstand)
Korenmolen 61   62 m²
Korenmolen 63 62 m² (leegstand)
Korenmolen 65   62 m²
Korenmolen 67   72 m²
Oude Molenstraat 107-109   166 m²
Oude Molenstraat 115-117 166 m² (leegstand)

INHOUD APPARTEMENTSRECHT:
1. Het 2/5e aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het appartementengebouw met ondergrond en erf, plaatselijk bekend als Oude-Molenstraat/Korenmolen te Assen, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten, kadastraal bekend Assen, sectie S, nummer 1832, groot 12 are 21 centiare.
2. De bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de bedrijfsruimten op de begane grond, plaatselijk bekend als Oude-Molenstraat 107 t/m 117 (oneven nummers) te Assen en Korenmolen 59 t/m 67 (oneven nummers) te Assen.

BODEM
Het is verkoper niet bekend dat er feiten zijn waaruit blijkt dat de grond en/of het grondwater onder en/of rondom het object enige verontreiniging bevat die voortzetting van het huidige gebruik belemmerd of die heeft geleid of mogelijk zou kunnen leiden tot een sanerings-verplichting van de grond en/of grondwater onder en rondom het object, dan wel het nemen van andere maatregelen (IBC-variant; isoleren, beheersen en controleren).

ASBEST
Het is verkoper niet bekend of er ten tijde van de bouw c.q. renovatie van het object asbestcement-houdende materialen in de bouw zijn verwerkt. Het pand is gebouwd/verbouwd in de periode dat gebruik van asbesthoudende materialen in de bouw c.q. renovatie normaal was. Bij eventuele verwijdering van de materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen.

BESTEMMING
Volgens opgave van de gemeente valt het object onder het vigerende bestemmingsplan “Centrum-Noord” op grond waarvan het bestemd is voor ”Centrumdoeleinden”. Hieronder wordt verstaan: detailhandel, dienstverlening, kantoren, horeca, recreatie en instellingen ter zake van openbaar bestuur, verenigingsleven, religie, cultuur, onderwijs, opvoeding, en fysieke en geestelijke gezondheidszorg. Voor meer informatie verwijzen wij naar: ruimtelijkeplannen.nl.

Een kandidaat koper is er zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Assen, telefoonnummer: 14 0592.

Lamberink Bedrijfsmakelaars - Partner in Dynamis
Vestigingen in: Groningen - Assen - Zuidlaren - Rolde - Hardenberg - Emmen - Appingedam - Coevorden
Uw adviseur: Emile Rittersma

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs prijs op aanvraag
Aangeboden sinds 7 maanden, 2 weken geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie belegging
Bouwjaar 1982
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Oude-Molenstraat 107 117
Plaats Assen
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrumoverig
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 1841 m²
Belegging
Soort belegging winkelruimte
Aantal huurders 5
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.