Object
Object
Object
Verkocht onder voorbehoud

Rondgang 93, Assen 9408 MC Assen

9408 MC Assen vraagprijs € 198.500 k.k.

Uitgebreide omschrijving

Dit beleggingsobject betreft een winkelunit ter grootte van circa 215 m² in de wijk Kloosterveen te Assen. De unit is verhuurd aan een schoonheidsinstituut.

De unit leent zich uitstekend voor dienstverlening, maar ook voor diverse andere doeleinden. Met name door de bovenwijkse aantrekkingskracht van centrum en de toekomstige uitbreiding van de gebruiksmogelijkheden zeer interessant. Het winkelcentrum is rond 2010 gebouwd. De staat van onderhoud is goed.

Kloosterveste, hét hart van Kloosterveen, met een unieke stedenbouwkundige opzet waardoor een sfeer is ontstaan van een karakteristiek binnenstadje. Het centrum beschikt over een fors en zeer eigentijds winkelaanbod; twee supermarkten, HEMA, Blokker, twee drogisterijen, vele speciaalzaken en de nodige horeca. Voorts zijn er basis-scholen, een sporthal en een multifunctioneel wijkcentrum, met maatschappelijke voorzieningen, bibliotheek, kinder- opvang e.d.

De wijk Kloosterveen is gelegen aan de westkant van Assen, zal uiteindelijk 18.000 inwoners huisvesten, is gesitueerd aan de A28 en dus perfect bereikbaar. Veel gratis "P" in de parkeerkelder voor 700 auto’s met directe toegang (rolbaan) naar het winkelniveau.

Volgens opgave van de gemeente valt het object onder het vigerende bestemmingsplan “Kloosterveen” op grond waarvan het bestemd is voor centrumdoeleinden. Vooralsnog is de bestemming gelimiteerd tot de op de bijlage opgesomde branches, als gevolg van een overeengekomen kettingbeding met de belegger van de overige winkels ter plaatse. Deze loopt af per ultimo 2025; de units zijn voorts multifunctioneel aanwendbaar.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs vraagprijs € 198.500 k.k.
Koop BTW belast ja
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie belegging
Bouwjaar 2010
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Rondgang 93
Plaats Assen
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Belegging
Soort belegging winkelruimte
Aantal huurders 1
Winkelruimte
Oppervlakte 215 m²
Oppervlakte in units vanaf 215 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.