Rondgang 93, 9408 MC, Assen
Rondgang 93, 9408 MC, Assen
Rondgang 93, 9408 MC, Assen
Verkocht onder voorbehoud 9408 MC, Assen

Rondgang 93, 9408 MC, Assen

€ 198.500 k.k.

Omschrijving

Dit beleggingsobject betreft een winkelunit ter grootte van circa 215 m² in de wijk Kloosterveen te Assen. De unit is verhuurd aan een schoonheidsinstituut. De unit leent zich uitstekend voor dienstverlening, maar ook voor diverse andere doeleinden. Met name door de...

Lees meer

Kenmerken

Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfstakken in Assen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 198.500 k.k.
Koop BTW belast ja
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie belegging
Bouwjaar 2010
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Rondgang 93
Plaats Assen
Land NL
Ligging
 • winkelgebied stadscentrum
Belegging
Soort belegging winkelruimte
Aantal huurders 1
Winkelruimte
Oppervlakte 215 m²
Oppervlakte in units vanaf 215 m²
Parkeergelegenheid
Faciliteiten

  Uitgebreide omschrijving

  Dit beleggingsobject betreft een winkelunit ter grootte van circa 215 m² in de wijk Kloosterveen te Assen. De unit is verhuurd aan een schoonheidsinstituut.

  De unit leent zich uitstekend voor dienstverlening, maar ook voor diverse andere doeleinden. Met name door de bovenwijkse aantrekkingskracht van centrum en de toekomstige uitbreiding van de gebruiksmogelijkheden zeer interessant. Het winkelcentrum is rond 2010 gebouwd. De staat van onderhoud is goed.

  Kloosterveste, hét hart van Kloosterveen, met een unieke stedenbouwkundige opzet waardoor een sfeer is ontstaan van een karakteristiek binnenstadje. Het centrum beschikt over een fors en zeer eigentijds winkelaanbod; twee supermarkten, HEMA, Blokker, twee drogisterijen, vele speciaalzaken en de nodige horeca. Voorts zijn er basis-scholen, een sporthal en een multifunctioneel wijkcentrum, met maatschappelijke voorzieningen, bibliotheek, kinder- opvang e.d.

  De wijk Kloosterveen is gelegen aan de westkant van Assen, zal uiteindelijk 18.000 inwoners huisvesten, is gesitueerd aan de A28 en dus perfect bereikbaar. Veel gratis "P" in de parkeerkelder voor 700 auto’s met directe toegang (rolbaan) naar het winkelniveau.

  Volgens opgave van de gemeente valt het object onder het vigerende bestemmingsplan “Kloosterveen” op grond waarvan het bestemd is voor centrumdoeleinden. Vooralsnog is de bestemming gelimiteerd tot de op de bijlage opgesomde branches, als gevolg van een overeengekomen kettingbeding met de belegger van de overige winkels ter plaatse. Deze loopt af per ultimo 2025; de units zijn voorts multifunctioneel aanwendbaar.

  Alle media

  Alle afbeeldingen

  Rondgang 93, 9408 MC, Assen
  Rondgang 93, 9408 MC, Assen
  Rondgang 93, 9408 MC, Assen

  Bedrijfstakken in Assen

  In de buurt

  Resultaten

  Er zijn geen resultaten gevonden

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie