Verhuurd

Weverstraat 10, Assen 9403 VJ Assen

9403 VJ Assen huurprijs € 45 m² p.j.

Omschrijving

Te huur:
Top bedrijfsruimte op bedrijventerrein "De Ketellapper".

Het betreft een zeer functioneel geheel, bestaande uit circa 840 m2 bedrijfshal en 30 m2 kantoor. Het opleveringsniveau is hoog: de bedrijfshal is voorzien van een strakke betonvloer, heater en overheaddeur. Over de volle breedte is sprake van een vrije overspanning. Het kantoor is uitgerust met een systeemplafond, verlichting,...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Assen

Uitgebreide omschrijving

Te huur:
Top bedrijfsruimte op bedrijventerrein "De Ketellapper".

Het betreft een zeer functioneel geheel, bestaande uit circa 840 m2 bedrijfshal en 30 m2 kantoor. Het opleveringsniveau is hoog: de bedrijfshal is voorzien van een strakke betonvloer, heater en overheaddeur. Over de volle breedte is sprake van een vrije overspanning. Het kantoor is uitgerust met een systeemplafond, verlichting, verwarming, toilet, pantry en kabelgoten.
Ideaal voor productie of opslag. Goed bereikbaar vanaf de ringweg rond Assen (Europaweg-Noord). Aan de voorzijde is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Het object valt binnen het bestemmingsplan "Stadsbedrijvenpark", met de bestemming "bedrijventerrein", functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.1. Een kandidaat huurder is er zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan.

Huuraanbieding op basis van ROZ huurcontract (met aanvullende bepalingen), vooruitbetaling per maand, 3 maanden bankgarantie en indexering conform CPI-cijfer alle huishoudens.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 45 m² p.j.
Huur BTW belast ja
Aangeboden sinds 1 jaar, 6 maanden, 1 weken, 4 dagen geleden
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1999
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Weverstraat 10
Plaats Assen
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 840 m²
Kantoor oppervlakte 30 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.