Zeilmakerstraat 14 C , 9403 VA, Assen

  • 3540 m²
€ 65 p/m² p.j.
Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Zeilmakerstraat 14 C, Assen Zeer centraal aan de woonboulevard, op zichtlocatie naast Karwei en Caravancentrum Peelo, nabij het Borgcentre gelegen winkel-/showroomcomplex. Het gebouw omvat totaal circa 3.165 m² netto vloeroppervlak in twee lagen, waarvan ongeveer...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 800 m²

Bedrijfstakken in

Zeilmakerstraat 14 C, Assen

Zeer centraal aan de woonboulevard, op zichtlocatie naast Karwei en Caravancentrum Peelo, nabij het Borgcentre gelegen winkel-/showroomcomplex. Het gebouw omvat totaal circa 3.165 m² netto vloeroppervlak in twee lagen, waarvan ongeveer 2.310 m² reeds langjarig verhuurd is aan twee huurders in de branches wonen, slapen en baden. Voorts is er voor verhuur beschikbaar een unit aan de linkerzijde, deels begane grond, deels verdieping (730 m² showroom boven en 75 m² magazijn beneden) derhalve totaal ongeveer 800 m².

Het pand heeft een vrij ruime bestemming, en is derhalve naast de winkelfunctie, ook bij uitstek geschikt voor bedrijfsruimte, bijvoorbeeld voor lichte logistieke functie, zoals web-shops in kleinmateriaal, met een beperkte magazijnfunctie in combinatie met verwerking en kantoor. De ruimte beneden is voorzien van een overheaddeur en door de aanwezige vide is bevoorrading van de verdieping eenvoudig te realiseren.

Voor bezoekers en medewerkers is de ruimte op de eerste verdieping te bereiken vanuit de fraaie, ruim opgezette centrale hal, met luie trap en personenlift. De fraaie, open en lichte ruimte is compleet met toiletgroep, pantry, CV-systeem, ventilatie en eventueel (indien gewenst) plafonds. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Een uitstekende locatie voor verkoop, kantoor en magazijn/verwerking internet-handel.

Lamberink Bedrijfsmakelaars - Partner in Dynamis
Vestigingen in: Groningen - Appingedam - Assen - Zuidlaren - Rolde - Hardenberg - Coevorden - Emmen - Drachten - Leeuwarden - Sneek - Dokkum - Heerenveen

Deze informatie is met zorg samengesteld op basis van de beschikbare gegevens. Aan deze informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 65 p/m² p.j.
Servicekosten € 5 per vierkante meters per jaar
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1998
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Zeilmakerstraat 14 C
Plaats Assen
Provincie Drenthe
Land Nederland
Ligging
  • Meubelboulevard

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 3540 m²

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 10

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte 800 m²
Oppervlakte in units vanaf 200 m²

Onderhoud

Onderhoud binnen Keurige, moderne winkels
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de bedrijfsruimte

Zeilmakerstraat 14 C, 9403 VA, Assen

Locatie

Zeilmakerstraat 14 C, 9403 VA, Assen

Results

No results were found
Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie