Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Zendmastweg 11, Assen 9405 CD Assen

9405 CD Assen huurprijs € 75 m² p.j.

Omschrijving

TE HUUR
Kantoorruimte in een fraai bedrijfsverzamelgebouw aan de Zendmastweg 11. Het object is gelegen langs de ringweg-west (de Europaweg) van Assen en hierdoor een zeer goede zichtlocatie.

KANTOORRUIMTE
De ruime en de lichte kantoorruimte bevindt zich op 2 verdiepingen; op de begane grond (ca. 370 m2) en op de 1e verdieping (ca. 210 m2). De eerste etage is per direct beschikbaar....

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Assen

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Kantoorruimte in een fraai bedrijfsverzamelgebouw aan de Zendmastweg 11. Het object is gelegen langs de ringweg-west (de Europaweg) van Assen en hierdoor een zeer goede zichtlocatie.

KANTOORRUIMTE
De ruime en de lichte kantoorruimte bevindt zich op 2 verdiepingen; op de begane grond (ca. 370 m2) en op de 1e verdieping (ca. 210 m2). De eerste etage is per direct beschikbaar.

Indeling begane grond: Entree, ruime kantoortuin ca. 180 m2 en 2 aparte kantoorruimtes. Via de gang zijn de gemeenschappelijke kantine met pantry en toilettengroep te bereiken.
Indeling verdieping: Via twee trappen is de verdieping te bereiken. De verdieping omvat viertal kantoren/vergaderruimte, alsmede een royale toilettengroep, pantry, opslag en algemene ruimten, totaal ter grootte van ongeveer 210 m2.

Het is bespreekbaar om begane grond of de verdieping separaat te verhuren.

De voorzijde met de kantoren is direct aan de rondweg West gelegen, dus uitermate goede zichtlocatie; de zijde met de bedrijfsunits ligt direct aan de ontsluiting van de Zendmastweg.

LOCATIE
Het gebouw is gelegen op het Zendmastweg-terrein, op een royaal perceel met voldoende parkeren op eigen terrein. Het bedrijventerrein kent een verscheidenheid aan eindgebruikers. De snelweg is bereikbaar binnen 500 meter en de binnenstad is binnen 5 minuten bereikbaar.

BESTEMMING
Het object valt binnen het bestemmingsplan "Bedrijventerrein West" met de bestemming "bedrijventerrein". Een kandidaat huurder is er zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan.

HUURVOORWAARDEN
Huuraanbieding op basis van ROZ huurcontract (met aanvullende bepalingen), in principe 5 plus 5 jaar, vooruitbetaling per kwartaal, 3 maanden bankgarantie en servicekosten, indexering conform CPI-cijfer alle huishoudens.

Lamberink Bedrijfsmakelaars - Partner in Dynamis
Vestigingen in: Groningen - Assen - Zuidlaren - Appingedam - Rolde - Hardenberg - Emmen - Coevorden

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 75 m² p.j.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1999
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Zendmastweg 11
Plaats Assen
Land NL
Ligging bedrijventerreinkantorenpark
Kantoor
Oppervlakte 580 m²
Oppervlakte in units vanaf 210 m²
Verdiepingen 2
Voorzieningen inbouwarmaturente openen ramenkabelgotensysteemplafondtoiletpantryverwarmingkamerindeling
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.