Zwedenlaan 3 , 9403 DD, Assen

 • 3496 m²
€ 115 p/m² p.j.
Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

TE HUUR Een landmark, gelegen in het Messchenveld, direct aan de oprit van Assen naar Groningen via de A28: dit fraaie kantoorgebouw van Sabanoord. LOCATIE Het Messchenveld wordt samen met het naastgelegen Peelerpark gezien als de noordelijke poort van de stad...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 165 m²

TE HUUR
Een landmark, gelegen in het Messchenveld, direct aan de oprit van Assen naar Groningen via de A28: dit fraaie kantoorgebouw van Sabanoord.

LOCATIE
Het Messchenveld wordt samen met het naastgelegen Peelerpark gezien als de noordelijke poort van de stad Assen. Op beide terreinen staan representatieve, moderne gebouwen met een kantoorachtige uitstraling. Het object is goed gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. De op- en afritten van de A28 bevinden zich op korte afstand van het object. Op enkele minuten loopafstand bevindt zich een bushalte met een verbinding naar het Centraal Station in Assen.

OPPERVLAKTE en INDELING
Het gehele pand is gesitueerd op een perceel van totaal bijna 3.500 m², en met een footprint van ongeveer 450 m² resteert er dus een groot terrein voor parkeren en tuin.

Het pand omvat op de begane grond ongeveer 420 m² fraaie kantoren, receptie, toilettengroepen en royale entree-hal. De eerste verdieping omvat ongeveer 410 m², voorts vergelijkbaar met de begane grond. De tweede verdieping omvat ongeveer 320 m², met kantoren, de gemeenschappelijke kantine en een riant dakterras van 80 m² (niet meegenomen in de opgegeven metrages), met een schitterend uitzicht over het Drentsche platteland.

In dit fraaie pand bieden wij een aantal ruimten te huur aan, te weten ongeveer 60 m² op de tweede verdieping. De huurprijs van deze ruimten bedraagt € 115,- per m² per jaar. Het metrage wordt verhoogd met een percentage voor het medegebruik van de algemene voorzieningen als toiletten en kantine. De servicekosten bedragen € 35,- per m² per jaar, voor nutsvoorzieningen, schoonmaak algemene ruimten en overige gebruikerslasten. Er zijn totaal 32 parkeerplaatsen op het eigen terrein, derhalve een norm van 1:40 (1 P per 40 m² gehuurd kantooroppervlak).

BESTEMMING
Het object valt binnen de bestemmingsplan "Bedrijventerrein Noord". Een kandidaat koper is er zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan. Gedetailleerde informatie kan worden verkregen bij de gemeente Assen.

HUURVOORWAARDEN
- ROZ model kantoorruimte
- Huurperiode 5 jaar
- Verlenging met telkens 5 jaar
- Opzegtermijn 12 maanden
- Indexering jaarlijks volgens CPI index Alle huishoudens
- Zekerheidsstelling 3 maanden huur (+ voorschot servicekosten) + BTW

AANVAARDING
In overleg.

Lamberink Bedrijfsmakelaars - Partner in Dynamis
Vestigingen in: Groningen - Appingedam - Assen - Zuidlaren - Rolde - Hardenberg - Coevorden - Emmen - Drachten - Leeuwarden - Sneek - Dokkum - Heerenveen

Deze informatie is met zorg samengesteld op basis van de beschikbare gegevens. Aan deze informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 115 p/m² p.j.
Servicekosten € 35 per vierkante meters per jaar
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Zwedenlaan 3
Plaats Assen
Provincie Drenthe
Land Nederland
Ligging
 • Bedrijventerrein
 • Kantorenpark

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 3496 m²

Kantoor

Oppervlakte 165 m²
Oppervlakte in units vanaf 30 m²
Verdiepingen
 • 3
Voorzieningen
 • inbouwarmaturen
 • liften
 • te openen ramen
 • kabelgoten
 • systeemplafond
 • toilet
 • pantry
 • verwarming
 • kamerindeling

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 40

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Zwedenlaan 3, 9403 DD, Assen

Locatie

Zwedenlaan 3, 9403 DD, Assen

Schaduwwijzer

Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie