Object
Verkocht

Meulenakker 6, Sleen 7841 EP Sleen

7841 EP Sleen

Uitgebreide omschrijving

Wonen en werken bij elkaar, maar toch apart!

Op een zeer fraaie locatie een levensloopbestendig woonhuis met op enkele meters afstand een ruime bedrijfshal met kantoor- en tentoonstellingsruimte.

Ideaal voor het starten van uw eigen bedrijf als ZZP-er of als woon-werklocatie. De bestemmingsomschrijving geeft ruime mogelijkheden aan voor bedrijfsuitoefening.

De locatie is onderdeel van het kleinschalige bedrijventerrein in Sleen. Grondkavel 1214 m². De woning en de bedrijfshal zijn van bouwjaar 1995. De kavel biedt ruim voldoende mogelijkheden om de woning eventueel naar achteren of zijwaarts uit te breiden.

Indeling woonhuis: hal, living met deur naar terras en riante, fraai aangelegde tuin met optimale privacy. Open hoekkeuken met diverse inbouwapparatuur. Op de begane grond een slaapkamer, met directe toegang naar badkamer met douche, bad, vaste wastafel, 2e toilet. Vanuit de slaapkamer toegang tot de achtertuin en de bijkeuken.

Op de verdieping vindt u de overloop en 2 slaapkamers met frans balkon.

De vrijstaande bedrijfshal is uitgevoerd in staalskeletbouw met betonvloer, afmeting 10 x 24 = 240 m², waarvan kantoor- en atelierruimte groot ca 75 m². Op de verdieping bevindt zich nog een ruimte van 16 m². Kantoor en atelier zijn zelfstandig verwarmd.

Info: in het fraaie brinkdorp Sleen bevinden zich twee basisscholen, verschillende sportvoorzieningen en diverse winkels op loopafstand, waaronder een AH. De A37 is op ca 2 kilometer gelegen. Binnen 15 minuten staat u in het centrum van Emmen. In de directe omgeving bevinden zich prachtige bossen met vele fiets- en wandelpaden.

BESTEMMING
Het pand heeft de bestemming 'Bedrijventerrein', bedrijven categorie 1 en 2. Er is maximaal één bedrijfswoning toegestaan. Een kandidaat koper is er zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Coevorden, telefoonnummer: 14 0524.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1995
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Meulenakker 6
Plaats Sleen
Land NL
Ligging bedrijventerreinin woonwijk
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 100 m²
Perceeloppervlakte 1214 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 240 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.