Object
Verkocht

Nijverheidsweg 3, Assen 9403 VN Assen

9403 VN Assen

Uitgebreide omschrijving

*********************************BELEGGINGSAANBIEDING********************************

Direct aan de doorgaande weg vanaf de Fokkerstraat naar Marsdijk, tegenover de rackethal, op een zichtlocatie gelegen kantoor met bedrijfsruimte. Dit pand is direct gesitueerd naast en gekoppeld aan het voormalige Ziengs hoofdkantoor (nu een fraai fitnessbedrijf). De oorspronkelijke opbouw van het pand voorziet in een aan de voorzijde gerealiseerd traditioneel opgezet kantoor, met aansluitend de bedrijfshal. Het geheel is in de jaren '90 gerealiseerd door een lokale, zeer oordeelkundige ontwikkelaar/belegger.

De aanbieding is gelegen op een nog af te splitsen perceel van circa 1.000 m² eigen grond, tussen de Marsdijk, en de doorgaande Andrej Sacharovweg, met voldoende eigen terrein voor parkeren en rangeren. Het gebouw omvat ongeveer 935 m² VVO, bestaande uit 725 m² kantoor in twee lagen en een magazijn van 210 m² op de begane grond, voorzien van overheaddeur. Het is voorts prima verhuurd voor totaal € 45.850,- per jaar (inclusief aflossing van investeringsbijdrage van € 5.000,- per jaar).

Het pand is door of op verzoek van de gebruiker inmiddels intern aangepast aan diens PVE, maar omvat in elk geval voldoende installatiewerk (inclusief airco in de kantoren), afbouw en overhead- en loopdeuren. Het buitenterrein is perfect afgewerkt met klinkerbestrating en siertuin. Het geheel oogt derhalve modern en zeer verzorgd.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie belegging
Bouwjaar 1999
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Nijverheidsweg 3
Plaats Assen
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 1000 m²
Belegging
Soort belegging kantoorruimte
Aantal huurders 1
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.