Object
Verhuurd

Traverse 50, Assen 9408 MD Assen

9408 MD Assen

Omschrijving

Kloosterveste, hét hart van Kloosterveen, met een unieke stedenbouwkundige opzet waardoor een sfeer is ontstaan van een karakteristiek binnenstadje. Het centrum beschikt over een fors en zeer eigentijds winkelaanbod; twee supermarkten, HEMA, Blokker, twee drogisterijen, vele speciaalzaken en de nodige horeca. Voorts zijn er basis-scholen, een sporthal en een multifunctioneel wijkcentrum, met...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

Kloosterveste, hét hart van Kloosterveen, met een unieke stedenbouwkundige opzet waardoor een sfeer is ontstaan van een karakteristiek binnenstadje. Het centrum beschikt over een fors en zeer eigentijds winkelaanbod; twee supermarkten, HEMA, Blokker, twee drogisterijen, vele speciaalzaken en de nodige horeca. Voorts zijn er basis-scholen, een sporthal en een multifunctioneel wijkcentrum, met maatschappelijke voorzieningen, bibliotheek, kinder- opvang e.d.

Aan de rand van dit centrum is beschikbaar een unit in drie lagen van ongeveer 1.140 m², gerealiseerd voor fitness, maar ook voor diverse ander doeleinden geschikt. Het pand is in casco staat; afbouw en inrichting mogelijk in overleg met de ontwikkelaar. Een perfecte mogelijkheid om te ondernemen, met name door de bovenwijkse aantrekkingskracht van centrum. Huur bespreekbaar, huurprijs € 80,-- per m² per jaar, excl. BTW.

De wijk aan de westkant van Assen, zal uiteindelijk 18.000 inwoners huisvesten, is gesitueerd aan de A28 en dus perfect bereikbaar.Veel gratis "P" in de parkeerkelder voor 700 auto’s met directe toegang (rolbaan) naar het winkelniveau.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie Winkelruimte
Nevenfuncties Kantoorruimte
Bouwjaar 2008
Bouwvorm nieuwbouw
Locatie
Adres Traverse 50
Plaats Assen
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Terrein
Oppervlakte 1140 m²
Winkelruimte
Oppervlakte 1140 m²
Oppervlakte in units vanaf 1140 m²
Bijdrage winkeliersvereniging nee
Overname personeel nee
Branchebeperking nee
Horeca toegestaan nee
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.