Object
Verkocht

van Heekstraat 5, Assen 9403 AT Assen

9403 AT Assen

Uitgebreide omschrijving

Op een zeer gewilde locatie, direct achter het pand van Van Gorcum gelegen bedrijfscomplex. Het betreft een voormalig opleidingsinstituut in de bouwbranche Het gebouw omvat circa 470 m² bedrijfsruimte, voorts ruim 900 m² hoogwaardige ruimten: diverse leslokalen, enkele kantoren, een sanitair-groep en een zeer royale kantine met een complete, professionele keuken. Het geheel is gesitueerd op een royaal hoekperceel (Van Heekstraat-W.A. Scholtenstraat) van ruim 4.400 m², met daarop meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Een gedeelte is verhuurd aan Schepers motoren, te weten alle bedrijfsruimte en circa 95 m² kantoor op de verdieping, voor een jaarhuur van € 14.000,--, excl. BTW en servicekosten.
Voor verhuur is derhalve beschikbaar het voormalig opleidingsinstituut, omvattend circa 800 m² met een drietal leslokalen, kantoren, toiletten en de kantine.
De huurprijs voor het vrije gedeelte bedraagt € 50.000,-- per jaar, op basis van ROZ huurcontract (met aanvullende bepalingen), in principe 5 plus 5 jaar, vooruitbetaling per kwartaal, 3 maanden bankgarantie en indexering conform CPI-cijfer alle huishoudens.

De koopsom bedraagt € 485.000,--, kosten koper,vrij van BTW. De genoemde koopsom betreft het gehele pand, dus inclusief het verhuurde gedeelte.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1989
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres van Heekstraat 5
Plaats Assen
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 4405 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 470 m²
Oppervlakte in units vanaf 470 m²
Kantoor oppervlakte 900 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.