Object
Verkocht

Verlengde Bremenweg 10, Groningen 9723 JV Groningen

9723 JV Groningen

Omschrijving

Algemeen:
Op unieke zichtlocatie en op bedrijventerrein Eemspoort gelegen modern, energiezuinig en onder architectuur gebouwd bedrijfspand van 1.538m2, waarvan 972m2 op de begane grond en 566m2 op de verdieping, met een vrij hoogte van circa 6 meter! Dit unieke bedrijfspand welke uitermate geschikt is voor bedrijfs- c.q. showroom/kantoorruimte is in 2008 gebouwd en volledig naar eigen wens in...

Uitgebreide omschrijving

Algemeen:
Op unieke zichtlocatie en op bedrijventerrein Eemspoort gelegen modern, energiezuinig en onder architectuur gebouwd bedrijfspand van 1.538m2, waarvan 972m2 op de begane grond en 566m2 op de verdieping, met een vrij hoogte van circa 6 meter! Dit unieke bedrijfspand welke uitermate geschikt is voor bedrijfs- c.q. showroom/kantoorruimte is in 2008 gebouwd en volledig naar eigen wens in te richten.

Locatie:
Het bedrijfspand is zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer goed te bereiken. Per bus is het NS-station van Groningen eenvoudig bereikbaar. Bushaltes bevinden zich op loopafstand van de locatie. Bedrijventerrein Eemspoort ligt ten zuidoosten van de stad Groningen langs de Europaweg (invalsweg). Samen met de omringende bedrijventerreinen is Groningen zuidoost een belangrijk gebied voor Groningen met circa 600 bedrijven. Het bedrijfspand in gelegen nabij de Makro, GLS Transport en Stiho. Naastgelegen units zijn in gebruik bij Badenmarkt en Hakvoort Horeca.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 1.538 m².

Opleveringsniveau:
De unit wordt casco opgeleverd, inclusief: - invoer mantelbuizen tot in de meterkast; - afgewerkte betonvloer; - energiezuinige verwarming/koeling door middel van bron met warmtepomp;
- hoge isolatiewaarde (RC = 3,5);
- onderhoudsvriendelijke kunststof dakbedekking;
- granieten trap naar de bovenverdieping;
- glazen balustrade; - elektrische overheaddeur; - automatische entreedeur; - aluminium puien voorzien van dubbele beglazing - aansluitpunten riolering ten behoeve van toilet en pantry; - omheining zij-/achterkant unit met elektrische toegangspoort.

Parkeren:
Aan de zijkant van het bedrijfspand zijn circa 40 parkeerplaatsen. Deze parkeerplaatsen zijn voor algemeen gebruik en worden door alle gebruikers van het pand gebruikt. Voor het overige kan er vrij geparkeerd worden op de openbare weg.

Bestemming:
Bedrijfsruimte, Showroom, Kantoorruimte
Bedrijven. Op deze locatie is het bestemmingsplan Bedrijventerrein Zuidoost van toepassing. Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Groningen (tel. 14-050) of op www.ruimtelijkeplannen.nl.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente, danwel via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurtermijn:
Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.
Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI "Alle huishoudens" (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Koopovereenkomst:

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2003, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg. Op korte termijn mogelijk.

Lamberink Bedrijfsmakelaars - Partner in Dynamis
Vestigingen in: Groningen - Assen - Zuidlaren - Rolde - Appingedam - Hardenberg - Emmen
Uw adviseur: Esther Heemstra

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2008
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Verlengde Bremenweg 10
Plaats Groningen
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 5113 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 1538 m²
Oppervlakte in units vanaf 1538 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.