Object
Verhuurd

Weierspoort 35, Assen 9401 DX Assen

9401 DX Assen

Omschrijving

Een zeer bijzondere en fraaie horeca/winkelruimte, op een prima locatie in het centrum van Assen. Het front en de opgang, middels een linksgeoriënteerde roltrap, liggen aan het Koopmansplein, direct tegenover het VanderVeen Warenhuis. Het pand omvat op de begane grond circa 70 m² (hoofdentree en achterentree voor bevoorrading) en 620 m² op de verdieping. Voorzien van de genoemde roltrap en...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

Een zeer bijzondere en fraaie horeca/winkelruimte, op een prima locatie in het centrum van Assen. Het front en de opgang, middels een linksgeoriënteerde roltrap, liggen aan het Koopmansplein, direct tegenover het VanderVeen Warenhuis. Het pand omvat op de begane grond circa 70 m² (hoofdentree en achterentree voor bevoorrading) en 620 m² op de verdieping. Voorzien van de genoemde roltrap en goederenlift. Geschikt voor allerhande detailhandel (speciaalzaken) als ook horeca. De unit is goed bereikbaar en is gelegen nabij landelijke trekkers zoals Hema, Ecco en Pearl. In de nabije omgeving bevinden zich uitgebreide parkeervoorzieningen (betaald).

Een grote winkel op A-locatie, voor een B-prijs !!

Huuraanbieding op basis van ROZ huurcontract (met aanvullende bepalingen), in principe 5 plus 5 jaar, vooruitbetaling per kwartaal, 3 maanden bankgarantie en indexering conform CPI-cijfer alle huishoudens.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie horeca
Bouwjaar 2000
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Weierspoort 35
Plaats Assen
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Horeca
Totaal bechikbare oppervlakte 690 m²
Verkoop vloer oppervlakte 600 m²
Inventaris goodwill BTW belast nee
Terrein
Oppervlakte 690 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.