Object
Verkocht

Weverstraat 8, Assen 9403 VJ Assen

9403 VJ Assen

Omschrijving

*********************************BELEGGINGSAANBIEDING********************************

Direct aan de Europaring van de stad, op een logistiek uitstekende plek gelegen distributiecomplex. De gehele strip omvat een 7-tal units, waarvan er hierbij 4 ter verkoop worden aangeboden. De oorspronkelijke opbouw van de verschillende hallen voorziet in een aan de voorzijde aangebouwd kantoor, met...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

*********************************BELEGGINGSAANBIEDING********************************

Direct aan de Europaring van de stad, op een logistiek uitstekende plek gelegen distributiecomplex. De gehele strip omvat een 7-tal units, waarvan er hierbij 4 ter verkoop worden aangeboden. De oorspronkelijke opbouw van de verschillende hallen voorziet in een aan de voorzijde aangebouwd kantoor, met aansluitend de bedrijfshal. Het geheel is in de jaren '90 gerealiseerd door een lokale zeer oordeelkundige ontwikkelaar/belegger.

De aanbieding is gelegen op een perceel van 8.772 m² eigen grond, aan de achterzijde grenzend aan het verbindingskanaal van de Haven, en aan de voorzijde aansluitend aan de doorgaande Weverstraat, met voldoende eigen terrein voor parkeren en rangeren. De huisnummers 8, 12 en 16 (totaal ongeveer 3.340 m² VVO) zijn prima verhuurd voor totaal € 174.000,- per jaar; nummer 10 (ongeveer 880 m², met een huurwaarde van rond de € 30.000,- per jaar) staat leeg, doch is uitstekend verhuurbaar.

De units zijn door of op verzoek van de gebruikers inmiddels intern aangepast aan de verschillende PVE's, maar omvatten in grote lijnen voldoende installatiewerk, afbouw en overhead- en loopdeuren. Het buitenterrein is perfect afgewerkt met klinkerbestrating en waar nodig hekwerken. Het geheel oogt derhalve modern en zeer verzorgd.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie belegging
Bouwjaar 1999
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Weverstraat 8
Plaats Assen
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 8772 m²
Belegging
Soort belegging bedrijfsruimte
Aantal huurders 3
Onderhoud
Onderhoud binnen redelijk tot goed
Onderhoud buiten redelijk tot goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.