Dynamis Exclusief
WELKOM IN

De wereld van Dynamis Exclusief

Iedereen droomt wel eens over een leven in luxe. Exclusief leven gaat veel verder dan wonen op een toplocatie in Nederland. Het is echter wel een mooi vertrekpunt waar een Dynamis makelaar u graag bij helpt.

EXCLUSIEVE DIENSTEN

Exclusief

Over ons

Dynamis is de beste keuze voor de aankoop of verkoop van uw exclusieve woning. Van klein tot groot, van minimalistisch tot luxe en allemaal uniek. Met meer dan 50 vestigingen door heel Nederland vindt u bij Dynamis Exclusief geen standaard huizen, maar bijzondere objecten die u het gevoel van ‘thuis’ kunnen geven. Ontdek bij ons wat exclusiviteit voor u kan betekenen!

Team ‘Exclusief’ Dynamis

Exclusieve verhalen

Bob Romijnders: Passie voor de architectuur

Van nature ben ik een creatief persoon. Van jongs af aan was ik al veel aan het tekenen. Ik probeerde de tekeningen dan zo gedetailleerd mogelijk te maken. Door middel van schetsen kun je heel snel iets wat in je hoofd zit tot leven laten komen. Die passie voor architectuur heb ik overigens van geen vreemde.

Lees meer

Oog voor verwondering

Grand&Johnson is een ontwerpstudio opgericht door Bertel Grote en Jeroom Jansen. De ontwerpstudio is gevestigd in de Hallen in Amsterdam. Na beiden de nodige jaren in de branche gewerkt te hebben, bundelden zij in 2010 hun krachten.

Lees meer

Harmonieus baden & ontspannen

Harmonieus baden in uw luxe badkamer of ontspannen in uw home-spa? Sinds 1959 is Sjartec de leverancier van exclusieve, design badkamers, tegels en wellness ruimtes. Onze interieurarchitecten realiseren de mooiste en modernste design badkamers, home spa’s, maatwerk sauna’s zwembaden en jacuzzi’s voorzien van luxueus sanitair en een strakke afwerking.

Lees meer

Helder en doortastend

De samenwerking met Frisia Makelaars is ons zeer goed bevallen. Vanaf het eerste contact tot de afronding van de verkoop is alles zeer soepel verlopen. Een aantal zaken springen eruit:

Lees meer

Interieurs doordacht tot in detail

Het stempel van Mario Kortooms:
Interieurs doordacht tot in detail


De plannen van Interieurstudio Mario Kortooms vinden hun oorsprong in een optimale indeling en afstemming van de ruimtes, toegesneden op de wensen en behoeften van de bewoners. Daarbij zijn het behoud van het karakter van het huis en de balans tussen exterieur en interieur belangrijke voorwaarden.

Lees meer

Schoonhoven Keukens & Interieur

In het Zilverstadje aan de Lek worden al ruim 56 jaar de meest exclusieve maatwerkkeukens & interieurs met de hand vervaardigd door ervaren meubelmakers in ons eigen atelier achter de showroom.

Lees meer
01
06

Exclusieve diensten

Verkopen

Een bijzonder huis verkopen in het topsegment vraagt om bijzondere deskundigheid, een bijzondere aanpak en om een bepaald netwerk.

Juist om deze redenen kiezen verkopers in het hogere prijssegment steeds vaker voor de expertise van een Dynamis makelaar.

Lees meer

Aankoopbegeleiding

U heeft het huis van uw dromen gezien bij een andere makelaar.

Maar ja … hoe nu verder?

Wat is de bouwkundige staat? Zijn er dingen die ik over het hoofd zie? De vraagprijs is bekend, maar wat is nou een reële aankoopprijs? En vooral … wat moet ik bieden?

Lees meer

Financieren

Ook voor een passende financiering kunt u bij ons terecht.

Elk Dynamis kantoor beschikt over een onafhankelijk hypotheekadviesbureau.

Onder eigen dak of een extern adviesbureau waarmee men samenwerkt.

Lees meer

Taxaties

Heeft u een taxatierapport nodig?

Voor bijvoorbeeld financiering, aankoop of scheiding?

De Dynamis partners beschikken over ervaren taxateurs die de waarde...

Lees meer

Vertrouwelijke verkoop

Er zijn echter ook opdrachtgevers die liever nog niet naar buiten willen hebben dat hun huis te koop staat. Daarom hebben wij ook exclusieve objecten ...

Lees meer
01
05

Exclusieve leveranciers


Niet gevonden wat u zoekt?

Bent u op zoek naar een exclusieve woning?

De mooiste huizen vindt u bij Dynamis Exclusief

Neem vrijblijvend contact op met Dynamis Makelaar

030 307 89 00

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie