Hypotheek afsluiten -  49586

Hypotheek afsluiten

Bij het afsluiten van een hypotheek komen veel zaken kijken. Heeft u al een lopende hypotheek of wordt dit uw eerste hypotheek? Wat is het maximale bedrag dat u kunt lenen en wat zijn de bijbehorende maandlasten? Is er sprake van eigen geld en zo ja, wilt u daar gebruik van maken of juist niet? Omdat er zo veel bij komt kijken is het prettig dat u kunt vertrouwen op de expertise van onze adviseur. Wij geven onafhankelijk advies op maat en beantwoorden al uw vragen, zo kunt u met een gerust hart een keuze maken en vol vertrouwen een hypotheek afsluiten.

Gewoon vanaf de bank start u samen met onze adviseur een videogesprek. Dat scheelt reistijd en u kunt elk moment inloggen. De adviseur deelt zijn scherm, zodat u dezelfde betrouwbare service krijgt, maar dan op afstand. Veilig én efficiënt! Toch liever langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Geef uw voorkeur aan bij het inplannen van de afspraak.

Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek!

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze privacystatement

De eerste afspraak is voor onze rekening

Wij vinden de beste voorwaarden voor jouw situatie

Je bent altijd zeker van een verantwoord advies

Hypotheek afsluiten

Vol vertrouwen een hypotheek afsluiten

De financiering is een belangrijk onderdeel voor de aankoop van een woning. De hoogte van uw hypotheek bepaalt wat uw mogelijkheden op de woningmarkt zijn en wat u straks maandelijks moet betalen. Onze hypotheekadviseurs kijken niet alleen naar wat uw mogelijkheden zijn maar adviseren ook in uw keuzes. Een hypotheek moet betaalbaar blijven, niet alleen nu maar ook in de toekomst. En wat als u opeens arbeidsongeschikt raakt of uw inkomen (gedeeltelijk) verliest? Ook op dit soort vragen geeft de adviseur antwoord. Zo blijft u financieel weerbaar, in elke fase van uw leven.

Uw hypotheek afsluiten in drie stappen

Hypotheek afsluiten

Kennismaken

Op zoek naar een woning? Vertel ons uw verhaal. Eenvoudig via videobellen horen we graag hoe we u verder kunnen helpen. In dit online oriëntatiegesprek kijken we vrijblijvend naar welk bedrag u kunt lenen en welke hypotheekvorm bij u past. Zo weet u direct in welke prijsklasse u kunt gaan zoeken. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht wanneer u een hypotheek wilt oversluiten.

Hypotheek afsluiten

Hypotheekadvies

Uw bod is aanvaard. Gefeliciteerd! Zodra de hypotheekvorm naar wens is, gaan we aan de slag met het definitieve hypotheekadvies. We weten welke geldverstrekker het best aansluit bij uw wensen, wat de beste voorwaarden en rentetarieven zijn en helpen u een rentevaste periode te kiezen. Aan het einde van het gesprek vragen we het renteaanbod (hypotheekofferte) aan bij de geldverstrekker. Wij kunnen u in contact brengen met een taxateur voor het taxeren van je nieuwe woning.

Hypotheek afsluiten

Hypotheek afsluiten

U bent akkoord met het renteaanbod en we hebben het taxatierapport ontvangen. We spreken af en komen bij elkaar om alles door te nemen en te ondertekenen. Als alle benodigde documenten compleet zijn, stuurt uw hypotheekadviseur het getekende renteaanbod naar de geldverstrekker. Zodra de geldverstrekker uw dossier positief beoordeeld heeft is de hypotheek geregeld. Veel plezier met uw nieuwe woning!

Benieuwd naar de waarde van uw huidige woning?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet u gelijk of u eventueel overwaarde heeft!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie