Nieuwbouwhypotheek tegen een scherp tarief -  50272

Nieuwbouwhypotheek tegen een scherp tarief

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning heeft u een nieuwbouwhypotheek nodig. Deze is anders dan een hypotheek voor bestaande bouw. Hieronder leest u de belangrijkste voordelen van een nieuwbouwhypotheek ten opzichte van een bestaande bouw hypotheek.

Heeft u meer vragen of wilt u een nieuwbouwhypotheek afsluiten? Plan een adviesgesprek in met onze adviseur via het contactformulier.

Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek!

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze privacystatement

De eerste afspraak is voor onze rekening

Wij vinden de beste voorwaarden voor jouw situatie

Je bent altijd zeker van een verantwoord advies

Hypotheek Nieuwbouwhypotheek

Duurzaam

Nieuwbouw voldoet aan alle duurzaamheidsnormen, dus u kunt een hogere hypotheek krijgen. Met een energiezuinig huis kunt u tot € 9.000 extra hypotheek krijgen. Bij een nul-op-de-meter woning zelf tot € 20.000. Mits dat geld aan energiebesparende maatregelen wordt besteed en een energieprestatiegarantie van 10 jaar. Sommige banken relateren ook de rente aan het energielabel van een woning en geven bij nieuwbouw daarom een lagere rente.

Download klantreis nieuwbouwfinanciering

Hypotheek Nieuwbouwhypotheek

Financiële voordelen met een nieuwbouwwoning

Bij de koop van een bestaande woning komen er veel extra kosten kijken die u uit eigen zak moet betalen, waaronder overdrachtsbelasting, notariskosten, makelaars- en taxatiekosten en de bouwkundige keuring. Bij een nieuwbouwwoning maakt u deze kosten niet. U hoeft uit eigen middelen alleen de hypotheekakte, kosten voor het hypotheekadvies en soms ook de NHG-kosten te betalen. Het advies is om ook een opleveringskeuring te laten doen bij nieuwbouw, want ondanks dat alles nieuw is, moet de woning wel conform de normen worden opgeleverd.

In vier stappen een nieuwbouwhypotheek afsluiten

Hypotheek Nieuwbouwhypotheek

Kennismaken

Vertel ons uw verhaal. Eenvoudig via videobellen horen we graag hoe we u verder kunnen helpen. In dit online oriëntatiegesprek kijken we vrijblijvend naar welk bedrag u kunt lenen en welke hypotheekvorm bij u past. Zo weet u direct wat uw nieuwbouwwoning mag kosten. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht als u een hypotheek wilt oversluiten. Liever op kantoor langskomen? Vraag er naar bij uw contactpersoon.

Hypotheek Nieuwbouwhypotheek

Hypotheekadvies

Uw bod is aanvaard. Gefeliciteerd! Zodra de hypotheekvorm naar wens is, gaan we aan de slag met het definitieve hypotheekadvies. We weten welke geldverstrekker het best aansluit bij uw wensen, wat de beste voorwaarden en rentetarieven zijn en helpen u een rentevaste periode te kiezen. Aan het einde van het gesprek vragen we het renteaanbod (hypotheekofferte) aan bij de geldverstrekker. Wij kunnen u indien nodig in contact brengen met een taxateur voor het taxeren van uw nieuwe woning.

Hypotheek Nieuwbouwhypotheek

Hypotheek afsluiten

U bent akkoord met het renteaanbod en we hebben eventueel het taxatierapport ontvangen. We spreken af en komen bij elkaar om alles door te nemen en te ondertekenen. Als alle benodigde documenten compleet zijn, stuurt uw hypotheekadviseur het getekende renteaanbod naar de geldverstrekker. Zodra de geldverstrekker uw dossier positief beoordeeld heeft is de hypotheek geregeld. Veel plezier met uw nieuwe woning!

Hypotheek Nieuwbouwhypotheek

Uw woning verkopen

Woont u nu in een koopwoning? Dan wilt u die natuurlijk tegen de hoogst mogelijke prijs verkopen. Onze makelaars helpen daar graag bij. Zo bent u verzekerd van een soepele overgang én is alles bij dezelfde partij geregeld, wel zo makkelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het uw adviseur of laat uw gegevens achter voor een gratis waardebepaling.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie