Startershypotheek - 41269

Startershypotheek

Een goed hypotheekadvies voor u als starter betekent meer dan alleen een berekening met uw (verwachtte) inkomsten en uw mogelijke studieschuld, we kijken ook naar uw huidige levensstijl en toekomstige levensfasen. We geven helder en duidelijk advies.

  Gewoon vanaf uw eigen bank start u samen met onze adviseur een videogesprek. Dat scheelt reistijd en u kunt elk moment inloggen. De adviseur deelt zijn scherm, zodat u dezelfde betrouwbare service krijgt, maar dan op afstand. Veilig én efficiënt! Toch liever langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Geef uw voorkeur aan bij het inplannen van de afspraak.

  Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek!

  Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze privacystatement

  Hypotheekadvies voor starters

  Wilt u weten hoeveel hypotheek u kunt krijgen? Log in vanaf uw eigen computer voor een online, vrijblijvend oriëntatiegesprek. Op basis van uw wensen en situatie kijken we samen, via een gedeeld scherm, naar de vragen hiernaast.

  Zodra u een bod hebt gedaan op een woning is de keuze aan u of u ook het afsluiten van de hypotheek door ons wilt laten uitvoeren.

  Veel voorkomende vragen bij starters

  • Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?
  • Welke hypotheekvorm past bij mijn situatie?
  • Welke hypotheekrente kies ik?
  • Wat worden mijn maandlasten bij een hypotheek?
  • Wat zijn mogelijke vervolgstappen?

  In 3 stappen een startershypotheek afsluiten

  Hypotheek Startershypotheek

  Vrijblijvend kennismaken

  Op zoek naar uw eerste koopwoning? Vertel ons uw verhaal. Eenvoudig via videobellen horen we graag hoe we u verder kunnen helpen. In dit online oriëntatiegesprek kijken we vrijblijvend naar welk bedrag u kunt lenen en welke hypotheekvorm bij u past. Zo weet u direct in welke prijsklasse u kunt gaan zoeken. Liever op kantoor langskomen? Vraag er naar bij uw contactpersoon.

  Hypotheek Startershypotheek

  Hypotheekadvies

  De zoektocht naar een huis of appartement is begonnen! Wanneer u de juiste woning hebt gevonden kunt u een bod uitbrengen, als dit wordt aanvaard kiezen we samen de juiste hypotheekvorm en gaan we aan de slag met het definitieve hypotheekadvies. We kiezen samen de geldverstrekker, bespreken de voorwaarden, actuele hypotheekrentes en helpen een rentevaste periode te kiezen. Daarna vragen we het renteaanbod (hypotheekofferte) aan bij de geldverstrekker.

  Hypotheek Startershypotheek

  Hypotheek afsluiten

  U bent akkoord met het renteaanbod en we hebben het taxatierapport ontvangen. We spreken af en komen bij elkaar om alles door te nemen en te ondertekenen. Als alle benodigde documenten compleet zijn, stuurt uw hypotheekadviseur het getekende renteaanbod naar de geldverstrekker. Zodra de geldverstrekker uw dossier positief beoordeeld heeft is de hypotheek geregeld. Veel plezier met uw eerste woning!

  Onafhankelijke hypotheekadviseurs

  In Drenthe en Overijssel beschikken wij over eigen onafhankelijke hypotheekadviseurs die werken onder de naam Lamberink Financieel Adviseurs. In Groningen werken we samen met De Hypotheekshop en in Friesland met De Hypotheker. Net als Lamberink Financieel Adviseurs zijn ook De Hypotheekshop en De Hypotheker onafhankelijk en bemiddelen zij ook voor alle belangrijke geldverstrekkers.

  Uw eerste woning gevonden? Gefeliciteerd!

  Regel op tijd je nieuwe verzekeringen.

  Verzekeringen bekijken

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie