Hypotheekadvies -  49763

Hypotheekadvies

Een hypotheek moet passen bij uw persoonlijke situatie. Bij het afsluiten, oversluiten, aanpassen of overnemen van een hypotheek geven wij onafhankelijk hypotheekadvies op maat. Ongeacht uw situatie, wij geven altijd gedegen advies voor financiële weerbaarheid in elke fase van uw leven.

Gewoon vanaf uw eigen bank start u samen met onze adviseur een videogesprek. Dat scheelt reistijd en u kunt elk moment inloggen. De adviseur deelt zijn scherm, zodat u dezelfde betrouwbare service krijgt, maar dan op afstand. Veilig én efficiënt! Toch liever langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Geef uw voorkeur aan bij het inplannen van de afspraak.

Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek!

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze privacystatement

De eerste afspraak is voor onze rekening

Wij vinden de beste voorwaarden voor uw situatie

Altijd zeker van een verantwoord advies

Hypotheken-Hypotheekadvies

Zeker van een verantwoord hypotheekadvies

Bij Lamberink hebben we Erkend Hypotheekadviseurs, Erkend Hypothecair Planners en Gecertificeerd Financieel Planners. Wij beschikken over een ruime keuze uit 35+ hypotheekverstrekkers, zo kunnen we onafhankelijk adviseren op basis van uw persoonlijke situatie. Daarnaast voldoen we aan alle eisen en bezitten alle keurmerken die er landelijk zijn voor bureaus voor financieel advies. Bij ons bent u verzekerd van een verantwoord hypotheekadvies.

Ook voor uw duurzame ASN Hypotheek

Maakt u duurzame keuzes en gaat u bewust om met de wereld om ons heen? Dan hebben wij bij Lamberink op het gebied van hypotheken zeker mogelijkheden. ASN is de grootste duurzame bank van Nederland en werkt samen met een select aantal aanbieders. Wij zijn er trots op dat wij sinds maart 2021 ook behoren tot één van die aanbieders en we de gezamenlijke waarden kunnen uitdragen.

Wanneer u een woning koopt, kunt u hem meteen verduurzamen. Dat levert meer wooncomfort en lagere energielasten op. En het is winst voor het klimaat.

Bij ons kunt u onder voorwaarden tussen € 2.500 en € 30.000 lenen tegen een lage rente voor het treffen van energiebesparende maatregelen. Dit leningdeel noemen we ASN Duurzaam Wonen. Bovendien kunt u rentekorting krijgen op de ASN Hypotheek wanneer u ASN Duurzaam Wonen afsluit.​

Wilt u een hypotheek bij een duurzame bank afsluiten? Of uw nieuwe woning verduurzamen?
Neem dan contact met ons op en plan een vrijblijvende afspraak. Dan kijken we samen naar de beste financiele oplossing voor uw situatie. Wellicht past de ASN Hypotheek goed bij u!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie