35356

Lamberink Financieel Adviseurs

Het gemak van alles onder één dak

Lamberink Financieel Adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau met ruim 30 jaar ervaring. Wij maken deel uit van Lamberink Makelaars & Adviseurs, maar opereren geheel zelfstandig en voeren een eigen - van de makelaardij gescheiden - administratie. Hierdoor is uw privacy als afsluiter van een hypotheek of verzekering gewaarborgd.

100% onafhankelijk
Wij hebben met geen enkele bank, verzekeraar of andere financiële instelling contractuele verplichtingen. Lamberink Financieel Adviseurs adviseert u op het gebied van:

  • Hypotheken
  • Verzekeringen
  • Pensioenen

Altijd met oog voor uw persoonlijke situatie en wensen. En met kantoren in Groningen, Appingedam, Assen, Rolde, Zuidlaren, Emmen, Coevorden en Hardenberg zijn we altijd dichtbij.

De juiste hypotheek

Lamberink Financieel Adviseurs helpt u bij het kiezen.

Wat komt er allemaal kijken bij het kiezen van de juiste hypotheek? Hoeveel hypotheek kunt en wilt u maximaal lenen? Wat zijn de gevolgen van de nieuwe hypotheekregels voor uw persoonlijke situatie en hypotheek? Welke hypotheekvormen kunt u nog kiezen, is dat nog betaalbaar en hoe goed past het nog bij u?

Persoonlijk hypotheekadvies
Er komt nogal wat kijken bij het aangaan van een nieuwe hypotheek of aanpassen van uw huidige hypotheek. Elke situatie is anders en vraagt om een andere oplossing. Voor een persoonlijk hypotheekadvies op maat kunt u een afspraak maken met één van onze hypotheekadviseurs. Ook voor een second opinion kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.