Dokkum

Doorbraak 1
9101 MS Dokkum
Bekijk route
makelaar in Dokkum

Makelaar in Dokkum

Als makelaar in Dokkum hebben wij een prachtig werkgebied! In deze waterrijke omgeving vindt u onze makelaardij in het bruisende hart van de stad, aan de Hogepol 15. Met jarenlange ervaring in de omgeving Noordoost-Friesland, weten wij als geen ander hoe wij uw huis te koop moeten zetten, en daarnaast ook het feilloos in te spelen op uw wensen en de lokale markt. Wij vinden het belangrijk dat wij u eerst goed leren kennen, om naar aanleiding van uw wensen een verkoopstrategie op te stellen.

Schakel Lamberink Makelaars in als uw aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, taxateur, verhuurmakelaar of bedrijfsmakelaar in Dokkum en omgeving. Lamberink Makelaars Dokkum is uw lokaal gewortelde, persoonlijke makelaar in Noordoost-Friesland. Kom vooral eens langs! De koffie staat al klaar.

schakel ons in als uw makelaar in Dokkum

Schakel ons in als uw makelaar in Dokkum

Dokkum is de laatste stad van de Elfstedentocht, beschikt over vele rijksmonumenten, restaurantjes, winkels en is omringd door prachtige natuur. Het is een prachtige, rustgevende omgeving om in te wonen! Bekijk ons huidige aanbod koopwoningen in Dokkum en omgeving en wellicht vindt u hier al een prachtig koophuis.

Heeft u tussen ons huidige aanbod niet gevonden wat u zocht? Schakel ons dan in als uw aankoopmakelaar en wees verzekerd van een succesvolle aankoop van uw woning. Als aankoopmakelaar worden we op Funda gemiddeld beoordeeld met een 9,6!

uw koopwoning in Dokkum verkopen

Uw koopwoning in Dokkum verkopen

Wilt u na jaren woonplezier toch uw woning verkopen? We zijn de nummer één makelaar in Noord-Nederland en staan in de top 10 van full service makelaars in het land. Als verkoopmakelaar worden we op Funda beoordeeld met een 9!

We weten precies waar de verkoopkansen liggen en met een uitgekiend marketingplan brengen we uw woning onder de aandacht van potentiële kopers. Bent u benieuwd wat uw woning waard is? Kies voor een gratis waardebepaling en laat een makelaar van Lamberink langskomen voor een uitgebreide waardebepaling.

Waarom kiezen voor Lamberink Makelaars?

U kiest voor de makelaardij van Lamberink om de volgende redenen:

  • We zijn actief en betrokken
  • We hebben een uitgebreid regionaal- en nationaal netwerk
  • Een groot zoekersbestand
  • Compleet marketingpakket
  • Gratis rechtsbijstandverzekering
  • Met 5 vestigingen in de provincie hebben we een groot marktbereik
  • No cure no pay
  • Bewezen resultaat

Bent u benieuwd wat wij als NVM-makelaar voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

vestigingen in de provincie

Vestigingen in de provincie

Onze makelaardij zit niet alleen gevestigd in Dokkum, maar als makelaar in Friesland bedienen wij de gehele provincie vanuit de volgende vestigingen:

Dokkum

Openingstijden

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging in Dokkum.

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30

Schakel Lamberink in als uw lokale makelaar

Het belangrijkste is dat uw makelaar de omgeving ook echt daadwerkelijk kent. Met jarenlange ervaring in de omgeving kunnen wij u verzekeren dat wij elk hoekje van Dokkum kennen. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u! Daarnaast gaan wij niet voor de snelste deal, maar de hoogste opbrengst.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag het gesprek aan. Schakel ons in als bedrijfsmakelaar, aankoopmakelaar, verkoopmakelaar of taxateur. Neem contact met ons op door te mailen naar dokkum@lamberink.nl, of door te bellen naar 0519 700 121.

Kies voor de nummer één makelaar in Dokkum: Lamberink Makelaars!

Neem contact op!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie