Dokkum

Doorbraak 1
9101 MS Dokkum
Bekijk route
Het prachtige Dokkum waar Lamberink uw makelaar is.

Lamberink is uw makelaar in Dokkum

Lamberink is uw betrokken makelaar in Dokkum. Wij garanderen een totale dienstverlening waarbij wij veel waarde hechten aan persoonlijk contact en deskundigheid. Wij zijn thuis in makelaardij, verzekeringen, hypotheken, nieuwbouw, verhuur, bedrijfsvastgoed en taxaties. In een steeds veranderende woningmarkt profiteert u van de jarenlange ervaring van Lamberink Makelaars in Dokkum.

Uw verkoopmakelaar in Dokkum en omstreken.

Uw verkoopmakelaar in Dokkum

Een nieuwe fase in uw leven betekent wellicht dat u uw huis wilt verkopen. De verkoopmakelaars van Lamberink Dokkum ontzorgen u hierbij door een professionele begeleiding. Met ons doordachte Verkoop-Zeker-Plan zorgen wij voor een optimale presentatie van uw woning. Samen met de kennis en ervaring van onze verkoopmakelaars bent u verzekerd van een uitstekend verkoopresultaat.

Op zoek naar een woning in Dokkum?

Wilt u weloverwogen een huis kopen? Maak dan gebruik van de aankoopmakelaar van Lamberink in Dokkum. Onze professional helpt u op weg bij het vinden van uw nieuwe woning, waarbij u de mogelijkheid heeft om gebruik te maken van ons unieke zoeksysteem. Hierdoor wordt het vinden van uw woning eenvoudiger, sneller en prettiger. Uw droomhuis gevonden? Onze ervaren onderhandelaars sluiten voor u de beste deal met de verkopende partij. Zo betaalt u een eerlijke prijs. In een oververhitte woningmarkt vormt een aankoopmakelaar een grote meerwaarde. Wilt u de kans vergroten om uw ideale woning te kopen, maak dan gebruik van onze aankoopmakelaars in Dokkum.

De voordelen

  • Inventariseert uw wensen
  • U maakt gebruik van ons unieke zoeksysteem
  • Begeleiding bij bezichtigingen
  • Onderhandelen met de verkopende makelaar voor de beste prijs
  • Waardevol advies
  • Geen verrassingen, dankzij inzicht in de kleine letters van het koopcontract
Dokkum

Elfstedenstad Dokkum

De sfeervolle Friese stad Dokkum kent u waarschijnlijk wel van de Elfstedentocht en haar mooie grachten. Deze stad heeft echter nog veel meer te bieden. Dokkum is een oude stad die in 754 gesticht is. Deze lange geschiedenis is terug te zien dankzij de vele bezienswaardigheden. Enkele voorbeelden zijn het stadhuis, Admiraliteitshuis, de watertoren en verschillende kerken.

De historische betekenis van de stad is groot. Naast de monumenten hebben er hier grote historische gebeurtenissen plaatsgevonden. Zo werd Bonifatius gedood op een zendelingstocht bij Dokkum.

De stad is de vijfde winkelstad van Friesland, het winkelaanbod is zeer gevarieerd. Naast winkelen en historie kunt u in Dokkum ook genieten van een heerlijke Dokkumer Berenburg. Als u gaat vlaggen, is de kans groot dat uw vlag uit de grote vlaggencentrale van Dokkum komt.

Sinds 2016 is de dubbelbaans autoweg ‘Sintrale As’ in gebruik. Dit is een grote vooruitgang qua bereikbaarheid in Noardeast-Fryslân. De ongeveer 22 kilometer lange weg ligt tussen Dokkum en Nijega. Ook Leeuwarden is goed te bereiken via de N361.

Kom gerust eens langs in ons gezellig ingerichte kantoor aan de Doorbaak 1 in Dokkum.

Kom langs in Dokkum

Onze makelaardij in Dokkum is gevestigd op een prachtige zichtlocatie in het hart van de historische stad. Het gezellig ingerichte kantoor is goed bereikbaar.

Maak vrijblijvend kennis met onze medewerkers en onze werkwijze en loop eens binnen aan de Doorbraak 1. U bent van harte welkom bij Lamberink makelaars in Dokkum.

Dokkum

Openingstijden

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging in Dokkum.

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie