Dokkum

Doorbraak 1
9101 MS Dokkum
Bekijk route
Dokkum

Lamberink Makelaars in Dokkum

Bent u op zoek naar een makelaar in Dokkum, dan kiest u voor Lamberink. De wortels van ons familiebedrijf liggen in Drenthe, maar wij zijn inmiddels uitgegroeid tot de nummer 1 makelaardij van het Noorden. Met meer dan 20 jaar ervaring en een passie voor het vak staan wij voor u klaar!

U kunt door heel noordoost-Nederland gebruikmaken van onze full-service dienstverlening. Onze Friese makelaars weten waar de kansen liggen op de lokale woningmarkt en gaan voor het beste resultaat. Kiest u voor Lamberink, dan kunt u rekenen op gefundeerde taxaties, kosteloze waardebepalingen en persoonlijk contact. Kom langs bij onze makelaardij in Dokkum en ontdek wat er mogelijk is voor u!

Dokkum

Makelaar in het historische Dokkum

Dokkum heeft meermaals een rol gespeeld bij grote internationale gebeurtenissen. Vanaf 754 wordt de stad gekoppeld aan het verhaal van Bonifatius en ook tijdens de Tachtigjarige Oorlog tegen Spanje had Dokkum een belangrijke positie. De historische binnenstad is aan het begin van de 21e eeuw opgeknapt, maar de geschiedenis blijft alom voelbaar wanneer u langs de 140 rijksmonumenten wandelt.

Vanaf 1960 is er veel geïnvesteerd in huisvesting en dit heeft bijgedragen aan de populariteit van de woonplaats. Inmiddels zijn er 5705 huishoudens gevestigd in Dokkum. 53% van de woningen is bedoeld voor de verkoop. Dokkum bedient de regionale verzorgingsfunctie met het medisch centrum de Sionsberg. Onze makelaars in Dokkum vertellen u graag meer over deze historische stad.

In 2016 is de centrale as aangelegd om de bereikbaarheid van Noordoost-Friesland te verbeteren. Vanuit de omgeving volgen middelbare scholieren onderwijs op het Dockinga College en het Piter Jelles. De uitgestrekte wandelroutes en de cultuur maken een aantrekkelijk woongebied van Dokkum. Onze Makelaardij maakt er werk van!

Lamberink Dokkum is de aankoopmakelaar die u zoekt!

Het bijhouden van het woningaanbod is een tijdrovende klus en daarom kunt u bij Lamberink een zoekopdracht plaatsen. Wij gaan graag op zoek naar een geschikte woning die bij uw wensen past. Vervolgens doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u de nieuwe eigenaar wordt.

Onze specialistische aankoopmakelaars in Dokkum hebben kennis van de bouwtechnische staat en de rechtskundige aspecten. Wanneer u een passende woning heeft gevonden, kan het lastig zijn om het zonder emotie te bekijken, waardoor veel mensen teveel bieden. Als uw aankoopmakelaar letten wijop de status van het huis en nemen eventuele geconstateerde gebreken mee bij het bepalen van de reële waarde.

U heeft als koper vaak een streepje voor wanneer u iemand meeneemt die kennis heeft van het werkveld. De Lamberink aankoopmakelaars in Dokkum vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Ook als u zelf al een huis heeft gevonden, staan wij klaar om u te helpen bij het aankoopproces.

Doe mij een aankoopmakelaar van Lamberink

Dokkum

Verkoopmakelaars met verstand van zaken

Staat u op het punt om uw huis te verkopen? Schakel dan de hulp in van een verkoopmakelaar van Lamberink uit Dokkum. Tijdens het verkooptraject nemen wij u alle zorgen uit handen. We promoten uw huidige woning, onderhandelen met de belangstellenden en verzorgen de bezichtigingen. Wij hebben meerdere jaren ervaring en daardoor beschikken we inmiddels over een uitgebreid zoekersbestand met een groot koperspubliek.

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Laat NVM makelaar Lamberink dan een gratis waardebepaling uitvoeren. Wilt u liever een uitgebreider rapport dat u kunt gebruiken bij het aanvragen van een hypotheek? Onze taxateurs in Dokkum stellen graag een taxatierapport voor u op.

Gaat u daadwerkelijk verkopen? Bel ons voor een afspraak bij u thuis of kom langs bij onze makelaardij in Dokkum, Wij helpen u graag bij de verkoop van uw woning. Wij werken volgens een persoonlijke verkoopstrategie, waarmee wij kwaliteit kunnen garanderen.

Wij helpen u graag

Dokkum

Deskundige bedrijfsmakelaar in Dokkum

Bezit u een bedrijfspand dat u wilt verhuren of verkopen? Of zoekt u juist naar een nieuwe kantoorruimte in Dokkum? Onze bedrijfsmakelaars zijn gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting. Kom langs bij onze vestiging, of neem telefonisch contact op, voor een kennismakingsgesprek en laat een op maat gemaakt plan opstellen voor de aankoop of verkoop van uw bedrijfspand.

Lamberink is deelgenoot van Dynamis, een overkoepelende organisatie met 13 vooraanstaande makelaardijen. Hierdoor ontvangen wij als een van de eersten landelijke aanbestedingen voor de noordelijke provincies. Inmiddels weten we als geen ander hoe we het verkooptraject van een bedrijfspand tot een succes kunnen maken.

Wij leggen uiteraard de gemaakte afspraken vast, zodat u continu weet waar u aan toe bent. In deze overeenkomst staan de prijsbepalingen, het promotieplan en de makelaarskosten. Lamberink Bedrijfsmakelaar Dokkum verzorgt het hele traject!

Bedrijfsmakelaar nodig? Schakel Lamberink in!

Dokkum

Openingstijden

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging in Dokkum.

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30

Schakel Lamberink in als uw lokale makelaar

Het belangrijkste is dat uw makelaar de omgeving ook echt daadwerkelijk kent. Met jarenlange ervaring in de omgeving kunnen wij u verzekeren dat wij elk hoekje van Dokkum kennen. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u! Daarnaast gaan wij niet voor de snelste deal, maar de hoogste opbrengst.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag het gesprek aan. Schakel ons in als bedrijfsmakelaar, aankoopmakelaar, verkoopmakelaar of taxateur. Neem contact met ons op door te mailen naar dokkum@lamberink.nl, of door te bellen naar 0519 700 121.

Kies voor de nummer één makelaar in Dokkum: Lamberink Makelaars!

Neem contact op!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie