Heerenveen

Burgemeester Kuperusplein 35
8442 CK Heerenveen
Bekijk route
KvK
 • 1087337
IBAN
 • IBAN NL61RABO0348318391

Lamberink, uw makelaar in Heerenveen

Kiest u voor Lamberink als makelaar in Heerenveen, dan gaat u voor het beste resultaat. Een echt familiebedrijf dat 35 jaar geleden is opgericht vanuit een passie voor het vak. Onze makelaardij is oorspronkelijk geworteld in Drenthe en heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als nummer 1 makelaar van het Noorden. We staan tevens in de Top 10 best verkopende full-service makelaars van Nederland.

We onderscheiden ons door een scherpe kijk op de markt, goed onderbouwde taxaties, gratis waardebepalingen en een persoonlijke benadering. Onze Friese makelaars weten alles van de markt, kennen de mensen en onderhandelen altijd voor het beste resultaat. Ook op zoek naar een full service makelaardij in Heerenveen? Lamberink biedt alles wat u nodig heeft!

De persoonlijke aanpak maakt het verschil

Vanaf de opening van ons eerste kantoor in Assen (1988) tot nu is er eigenlijk weinig veranderd in onze persoonlijke benadering. We staan nog even dicht op de markt, hebben het zelfde contact met de klant en zijn nog steeds actief in de provincie. We zijn uitgegroeid tot de marktleider in de regio en opereren vanuit 14 vestigingen. De persoonlijke aanpak zorgt dat wij altijd de beste deal voor u kunnen sluiten. Hierom kiest u voor Lamberink!

 • Nuchtere Friese mentaliteit
 • Nummer 1 makelaar van het Noorden
 • Regionale dekking door 14 vestigingen
 • Meer dan 30 jaar actief in de regio
 • Groot netwerk
 • Lid van: Dynamis, NVM en Buitenstate

Kies voor Lamberink Makelaars

 • Actief en betrokken
 • Uitgekiend Verkoop-Zeker-Plan
 • Groot marktbereik (14 vestigingen)
 • Grote database met potentiële kopers
 • Regionaal & landelijk netwerk
 • Gratis rechtsbijstandverzekering
 • Bewezen resultaat en hoge klantwaarderingen
 • No cure no pay

Deskundige Verkoopmakelaar

Heeft u een nieuw huis op het oog? Wij kunnen ons voorstellen dat dit mogelijk een van de grootste aankopen is die u ooit zult doen. U wilt bij voorkeur geen dubbele woonlasten, daarom doen wij er alles aan om het hele proces zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen. Lamberink verkoopmakelaars in Heerenveen beschikt over jarenlange ervaring, een groot koperspubliek en een eigen zoekersbestand. Kortom, bij ons kunt u rekenen op kwaliteit.

Onze medewerkers laten geen kans onbenut en werken volgens onze unieke verkoopstrategie. Bel voor een gratis waardebepaling. Wij stellen dan graag een persoonlijk verkoopplan voor u op. Onze makelaar komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor de verkoop van uw woning in Heerenveen en omstreken.

Kies Lamberink in Heerenveen als uw aankoopmakelaar

U houdt iedere dag het nieuwe woningaanbod in de gaten en daar is dan eindelijk het huis dat compleet voldoet aan uw wensen. Na de bezichtiging weet u het zeker: dit huis moet het worden! Schakel dan direct een aankoopmakelaar van Lamberink uit Heerenveen in.

Heel belangrijk bij het aankopen van een huis is de reële waarde. Niemand wil immers te veel betalen! U zoekt een makelaar die u helpt bij het inschatten van de juiste waarde van een woning, die door een huis heen kan kijken en mee kan denken over een eventuele verbouwing. Zo kunnen wij u vertellen wat een realistisch bod is. Ook wordt u als koper vaak serieuzer genomen als u iemand meeneemt met verstand van zaken. Een aankoopmakelaar inschakelen is een goede investering, want dankzij ons uitgebreide netwerk, onze kennis en ervaring kunnen wij een scherpere prijs afdwingen. Dit kan duizenden euro's opleveren. Die kunt u als koper uiteraard goed gebruiken.

Mocht u geen huis kunnen vinden, dan kunt u uiteraard ook een zoekopdracht bij ons plaatsen. Wij zoeken dan een woning voor u en kunnen daarnaast ook bemiddelen bij de aankoop. Neem ons mee voor aankoopadvies! Onze aankoopmakelaars staan voor u klaar in Heerenveen.

Voordelen van een Lamberink aankoopmakelaar

 • Deskundige begeleiding tijdens bezichtigingen
 • U komt serieuzer over
 • Vind uw huis voordat deze op Funda komt
 • Partner voor bouwtechnische keuringen
 • Scherpe onderhandelingen
Heerenveen

Onze Makelaardij in het prachtige Heerenveen

Het oudste veenkanaaldorp is sinds 1550 uitgegroeid tot een stad vol rijksmonumenten, zoals de ‘Molen Welgelegen’. De geschiedenis is nog voelbaar wanneer u door de historische straatjes loopt. De Friese stad ligt in een waterrijke omgeving, met de Friese meren in de buurt. Samen met de bosrijke natuur maakt dit van Heerenveen een aantrekkelijk woongebied.

De populariteit is terug te zien aan het aantal inwoners dat sinds 1996 met 28% gegroeid is. Meer dan de helft van Heerenveen bestaat uit koopwoningen en er wonen meer dan 23.000 huishoudens in de gemeente. Er zijn leuke winkels, pittoreske winkelstraatjes en er is veel bedrijvigheid.Wilt u bijvoorbeeld ook wonen naast het koninklijke bos Oranjewoud? Bezoek dan onze makelaardij in Heerenveen!

Heerenveen is goed bereikbaar, vanuit de randstad zit je met een uurtje in het bekende Abe Lenstra Stadion. De Sportstad van Nederland biedt ook speciale opleidingen voor getalenteerde atleten. Zo vind u hier ook het Thialf schaatsstadion, waar de Nederlandse Wereldtop zich dagelijks ophoudt. Wij helpen u graag met het kopen of verkopen van uw huis in Heerenveen! Onze makelaardij staat altijd voor u klaar.

Heerenveen

Openingstijden

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging in Heerenveen.

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie