Makelaar Rolde

Omschrijving

Opzoek naar een verkoopadviesgesprek of hypotheekadviesgesprek in Rolde? Maak dan direct je keuze! Dat is wel zo makkelijk. Ben je opzoek naar andere informatie? Scroll dan gerust verder.

Huis verkopen  Hypotheekadvies

Gegevens

Adres Grolloërstraat 14 9451 KB Rolde
oval
Telefoon 0592-301177
Email rolde@lamberink.nl
KVK 04056463
Rolde

Makelaar in Rolde en omgeving

Bij Lamberink Makelaars Rolde staat persoonlijk contact op nummer 1. Wij hebben veel vestigingen in het noorden van Nederland, zodat we altijd in de buurt zijn. Wij zijn jouw makelaar in Rolde en omgeving en zijn onder andere actief in Gieten, Bruinen, Borger, Gasselte, Eext en Grolloo. Kortom, de hele gemeente Aa en Hunze en zelfs daarbuiten.

Ook in Rolde heeft Lamberink op elk terrein specialisme in huis. Twee ervaren makelaars staan voor je klaar op ons kantoor in Rolde. Daarnaast beschikken we over professionals op het gebied van onder meer hypotheken, verzekeringen, pensioenen, bedrijfsvastgoed, nieuwbouw, verhuur en taxaties die graag voor je klaarstaan bij onze makelaardij in Rolde.

Lamberink maakt er werk van

Denkwerk
Verkoop of aankoop van een huis of bedrijfspand? Dat begint met zorgvuldig nadenken. Wie past bij dit huis? Welke ondernemer ziet potentie in dit pand? Welke hypotheek sluit het best aan bij de klant? Out-of-the-box denken brengt verrassende uitkomsten. Onze makelaars & adviseurs zijn meesters in creatief denken en zorgen voor slimme oplossingen die verrassen. Het begint altijd met denkwerk.
Maatwerk
Een huis of bedrijfspand slim verkopen vereist maatwerk. Voor elk nieuw object stellen we een plan op: prijsadvies, doelgroep, promotiestrategie en courtagevoorstel. Elke situatie is anders. Breed op de markt of discreet via ons netwerk? Financieel advies is altijd op maat. Geen pand of situatie is gelijk, daarom: Altijd maatwerk.
Teamwerk
Bij Lamberink hebben we gespecialiseerde teams die goed op elkaar zijn afgestemd. Onze woningmakelaars kennen starterswoningen, monumenten, landelijke en exclusieve woningen. Onze bedrijfsmakelaars hebben ervaring met kantoren, winkels, bedrijfspanden, transformaties en beleggingen. Onze financieel adviseurs zijn experts in hypotheken, verzekeringen, financiële planning en mediation. Nieuwbouwspecialisten, ook voor een droomhuis bouwen op je eigen kavel. En Register-Taxateurs in woningen en zakelijk vastgoed. Teamwerk is de kern van onze service.
Netwerk
Een goede match tussen woning/bedrijfspand en koper/huurder vraagt om een makelaar met een solide netwerk. Met 10 vestigingen kennen wij Noord-Nederland door en door. We zijn op de hoogte van de markt en hebben een uitgebreid zoekersbestand. Als bedrijfsmakelaars weten we welke partijen op zoek zijn naar geschikte locaties. Als financieel adviseurs hebben we contacten bij belangrijke geldverstrekkers en verzekeraars. Naast ons regionale netwerk bieden we landelijke dekking als partner van Dynamis (50 vestigingen). Over netwerk gesproken …

Actueel aanbod in Rolde en omstreken

Plein 1, 9451 BW, Rolde
Plein 1, 9451 BW, Rolde
Plein 1, 9451 BW, Rolde
Plein 1, 9451 BW, Rolde
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Plein 1
9451 BW, Rolde
 • 92 m²
 • 3
€ 298.500 k.k.
Voorstreek 1, 9444 PE, Grolloo
Voorstreek 1, 9444 PE, Grolloo
Voorstreek 1, 9444 PE, Grolloo
Voorstreek 1, 9444 PE, Grolloo
Bekijk alle afbeeldingen
Exclusief
Voorstreek 1
9444 PE, Grolloo
 • 447 m²
 • 7
€ 995.000 k.k.
Brinkzicht, Nooitgedacht
Brinkzicht, Nooitgedacht
Brinkzicht, Nooitgedacht
Brinkzicht, Nooitgedacht
Bekijk alle afbeeldingen
Verkoop gestart
Brinkzicht
9449, Nooitgedacht
 • 133 m² - 170 m²
€ 609.900 - € 664.900 v.o.n.

Specialisme op elk terrein

Bij Lamberink Rolde kun je gebruikmaken van veel verschillende diensten onder één dak. Maak kennis met onze specialisten op het gebied van wonen, bedrijfshuisvesting, hypotheken en verzekeringen. Onder het genot van een lekkere kop koffie gaan onze makelaars en adviseurs in Rolde graag in gesprek.

Rolde

Woning in de spotlight

Huis verkopen? Bij Lamberink gaan we voor het beste resultaat en zorgen we ervoor dat we goed voorbereid aan de verkoop van de woning beginnen. Onze makelaar geeft je een uitgebreid advies en stelt samen met jou een Verkoop-zeker-plan op. Onze verkoopstyliste helpt je om de nadruk op de sterke punten van het huis te leggen, zodat deze goed naar voren komen bij de presentatie van de woning. Voor de fotopresentatie van het huis schakelen wij een professionele partij in.

Ben jij klaar om te verkopen? Dan staat jouw huis snel op Funda, zodat we direct de aandacht trekken van potentiële kopers. Wil je meer bereiken met de verkoop van het huis? Schakel dan de hulp in van onze verkoopmakelaar uit Rolde.

Aankoopmakelaar in Rolde

Het aankopen van een nieuwe woning is een speciale en vaak spannende aangelegenheid. De aankoopmakelaars van Lamberink in Rolde kunnen je helpen bij het zoek- en aankooptraject van een nieuwe woning. Dankzij onze deskundige begeleiding zorgen we ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Het inschakelen van een aankoopmakelaar van Lamberink biedt grote voordelen.

De voordelen

 • Wensen inventariseren
 • Maak gebruik van ons unieke zoeksysteem
 • Begeleiding bij bezichtigingen
 • Onderhandelen met de verkopende makelaar voor de beste prijs
 • Waardevol advies
 • Geen verrassingen, dankzij inzicht in de kleine letters van het koopcontract

Maak kennis met team Rolde

Martin van der Hoek RM RT Martin van der Hoek RM RT
Martin van der Hoek RM RT Martin van der Hoek RM RT

Register Makelaar/Taxateur

Pieter Schilstra Pieter Schilstra
Pieter Schilstra Pieter Schilstra

Erkend Financieel Adviseur

Wendy van Westerlaak Wendy van Westerlaak
Wendy van Westerlaak Wendy van Westerlaak

Vastgoedadviseur Wonen

Rolde

Esdorp Rolde

Wij zijn actief in de gemeente Aa en Hunze. De gemeente bestaat uit twee delen. Deze delen hebben elk een verschillende achtergrond en worden gescheiden door de Hondsrug. Het westelijke deel behoort tot één van de oudste bewoonde streken van Nederland. Dit deel wordt gekenmerkt door een esdorpenlandschap. Het oostelijke deel van de gemeente kent een kortere bewoningsgeschiedenis.

Onze vestiging staat in het esdorp Rolde, een gezellig dorp met een rijke historie. Tot 1688 bekleedde Rolde een belangrijke bestuurlijke rol als de hoofdplaats van het Landschap Drenthe. Vanuit de omgeving is de 14e-eeuwse kerktoren van de Jacobuskerk duidelijk zichtbaar. Vlak naast de gotische kerk liggen twee hunebedden.

Rolde heeft een gezellig centrum met uitstekende voorzieningen zoals winkels, eet- en drinkgelegenheden, een basisschool en diverse sportmogelijkheden. In het dorp worden regelmatig activiteiten georganiseerd om de sociale ontmoeting in het dorp te bevorderen. Rolde is ook een etappeplaats van het Pieterpad en is via de N33 goed met de auto bereikbaar.

De natuurrijke omgeving met essen, uitgestrekte heidevelden en prachtige bloemenvelden maken Rolde tot een aantrekkelijke woonplaats.

Met een goede ligging aan de N33 zijn Groningen, Assen en Emmen met de auto en openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Rolde

Kom bij ons langs

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Rolde, waardoor we goed op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in het dorp. Zo kunnen we jou goed bijstaan om van de woonwensen werkelijkheid te maken. Wij komen met plezier bij je langs op locatie en verwelkomen je graag bij onze makelaardij in Rolde.