Folgerster Loane 92, 9222 LK, Drachtstercompagnie
Folgerster Loane 92, 9222 LK, Drachtstercompagnie
Folgerster Loane 92, 9222 LK, Drachtstercompagnie
Folgerster Loane 92, 9222 LK, Drachtstercompagnie
Folgerster Loane 92, 9222 LK, Drachtstercompagnie
9222 LK, Drachtstercompagnie

Folgerster Loane 92, 9222 LK, Drachtstercompagnie

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek). Op 28 januari 2021 bij inzet en afslag vanaf 09:00 uur, via het internetplatform van Veilingnotaris B.V. (www.nationalevastgoedveiling.nl). Ten overstaan van een van de (toegevoegd)...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 220 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers
Perceel 5425 m²
Meer kenmerken

Vragen over deze woning?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Soort woning eengezinswoning
Woning type Woonhuis
Type woning vrijstaande woning
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 1930
Bouwvorm bestaande bouw
Soort dak samengesteld dak
Materiaal van dak
 • pannen
 • bitumineuze dakbedekking
Locatie
Adres Folgerster Loane 92
Plaats Drachtstercompagnie
Land NL
Ligging
 • buiten bebouwde kom
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 220 m²
Overige inpandige ruimte 19 m²
Inhoud 750 m³
Perceeloppervlakte 5425 m²
Indeling
Aantal verdiepingen 2
Aantal kamers 5 (3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 badkamer
Aantal woonlagen 2 woonlagen
Energie
Isolatie
 • dakisolatie
 • gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
 • c.v.-ketel
Buitenruimte
Tuin
 • tuin rondom
Hoofdtuin tuin rondom
Bergruimte
Schuur/berging vrijstaand kunststof
Aantal schuren 2
Parkeergelegenheid
Garage
 • aangebouwd steen
Garage capaciteit 1
Onderhoud
Onderhoud binnen matig
Onderhoud buiten matig
Overig
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Uitgebreide omschrijving

Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek).

Op 28 januari 2021 bij inzet en afslag vanaf 09:00 uur, via het internetplatform van Veilingnotaris B.V. (www.nationalevastgoedveiling.nl).

Ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan CMS Derks Star Busmann N.V. de bedrijfswoning met bedrijfsgedeelte, schuren, loods, ondergrond, erf, weiland en verder toebehoren, plaatselijk bekend Folgerster Loane 92 te 9222 LK Drachtstercompagnie, kadastraal bekend gemeente Drachten, sectie B nummers 6115 (groot tweeduizend
eenhonderd vijfenveertig vierkante meter), 6069 (groot vijfhonderd vijfenveertig vierkante meter) en 8400 (groot tweeduizend zevenhonderd vijfendertig vierkante meter) (het "Registergoed"), daaronder begrepen de verpande roerende zaken als bedoeld in artikel 3:254 van het Burgerlijk Wetboek.

Voormeld kadastraal perceel gemeente Drachten, sectie B nummer 6115 is belast met:
- een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5 lid 3 van de Wet Belemmeringenwet Privaatrecht, ten behoeve van Vitens N.V., een naamloze vennootschap met zetel te Zwolle, welk recht werd gevestigd door de inschrijving ten kantore van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers (destijds te Leeuwarden) op zevenentwintig juni negentienhonderd zestig in register Hypotheken 4, deel 2702 nummer 86, van een afschrift van een overeenkomst tot vestiging van een zakelijk recht, welk recht eerder in rang is dan het recht van de executerende hypotheekhouder;
- een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5 lid 3 van de Wet Belemmeringenwet Privaatrecht, ten behoeve van Vitens N.V., voornoemd, welk recht werd gevestigd door de inschrijving ten kantore van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers (destijds te Leeuwarden) op zevenentwintig juni negentienhonderd zestig in register Hypotheken 4, deel 2702 nummer 88, van een afschrift van een overeenkomst tot vestiging van een zakelijk recht, welk recht eerder in rang is dan het recht van de executerende hypotheekhouder.

Voormeld kadastraal perceel gemeente Drachten, sectie B nummer 6069 is belast met een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5 lid 3 van de Wet Belemmeringenwet Privaatrecht, ten behoeve van Vitens N.V., voornoemd, welk recht werd gevestigd door de inschrijving ten kantore van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers (destijds te Leeuwarden) op zevenentwintig juni negentienhonderd zestig in register Hypotheken 4, deel 2702 nummer 83, van een afschrift van een overeenkomst tot vestiging van een zakelijk recht, welk recht eerder in rang is dan het recht van de executerende hypotheekhouder.

De gebruikssituatie van het Registergoed is – voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) – als volgt: In gebruik bij debiteur(en) en mogelijk verhuurd en/of in gebruik gegeven aan (een) derde(n).

Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding is bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank ingediend.

Op verzoek van de executant wordt voorts het huurbeding ingeroepen tegen alle ingeschreven entiteiten alsmede tegen alle onbekende zakelijke (onder)huurders en/of gebruikers middels het uitbrengen van een exploot. In dit exploot wordt tevens de ontruiming aangezegd. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.
Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.

Voor rekening van koper komt:
- het notarieel honorarium;
- de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches;
- de eventuele ontruimingskosten.
De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.
De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Tot en met 13 januari 2021 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantoren van bovengenoemde notarissen.

Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Veilingnotaris B.V. (www.nationalevastgoedveiling.nl) en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank over te leggen, waaruit hun financieel gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van EUR 5.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.

De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 25 februari 2021.
Info: www.veilingnotaris.nl, notaris F. Stroucken, dossierbehandelaar B. de Groot

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Eventuele op Funda vermelde informatie over maten, indeling en onderhoud is niet geverifieerd.

Alle media

Alle afbeeldingen

Folgerster Loane 92, 9222 LK, Drachtstercompagnie
Folgerster Loane 92, 9222 LK, Drachtstercompagnie
Folgerster Loane 92, 9222 LK, Drachtstercompagnie
Folgerster Loane 92, 9222 LK, Drachtstercompagnie
Folgerster Loane 92, 9222 LK, Drachtstercompagnie

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  5.635
 • Vrouwelijke inwoners

  5.140
 • Inwoners Smallingerland

  27.712
 • Inwoners Smallingerland

  27.983
 • Auto('s)

  1,4 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 218.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie