8 woningen De Hoven, Aurelia,

€ 280.900 - € 280.900

Omschrijving

*** In Verkoop ***

Wilt u ook graag wonen in de mooie nieuwbouwwijk Oostindie te Leek, maar hebt nog niet uw droomhuis kunnen vinden? Dan is dit project wat voor u.

De 2 onder 1 kapwoning wordt in 2 varianten uitgevoerd, te weten woningtype Atalanta en woningtype Aurelia. Beide woningtypes hebben een eigen uitstraling. Zo heeft de Aurelia een zadeldak, waardoor de Aurelia een grotere...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

*** In Verkoop ***

Wilt u ook graag wonen in de mooie nieuwbouwwijk Oostindie te Leek, maar hebt nog niet uw droomhuis kunnen vinden? Dan is dit project wat voor u.

De 2 onder 1 kapwoning wordt in 2 varianten uitgevoerd, te weten woningtype Atalanta en woningtype Aurelia. Beide woningtypes hebben een eigen uitstraling. Zo heeft de Aurelia een zadeldak, waardoor de Aurelia een grotere woonoppervlakte heeft. De grootte van de kavels van de 2 onder 1 kapwoningen bedraagt 452 m2. De woonoppervlakte van de Aurelia bedraagt 150 m2.

De basisindeling van deze woning is als volgt:
Begane grond:
- hal met toilet en trap naar 1e verdieping
- ruime woonkamer
- half open keuken

Eerste verdieping:
- 3 slaapkamers,
- ruime badkamer met wastafel, douche en toilet.

Zolder:
- Ruime zolder met diverse indelingsmogelijkheden

Voor alle woningen in dit plan geldt dat de tuin op het zuiden ligt en er plek is voor 2 auto's op de parkeerplaats. Ook aan de energiezuinigheid wordt gedacht. Alle woningen hebben zonnepanelen op het dak.

Nieuwbouwwijk Oostindie is een mooie, groene maar bovenal ook een kindvriendelijke wijk. Verspreid over de wijk vindt u diverse speelveldjes waar kinderen naar hartelust kunnen spelen. Daarnaast beschikt de wijk over een peuterspeelzaal, een basisschool en is er ook kinderopvang aanwezig. Op 10 minuten fietsafstand ligt het gezellige winkelhart van Leek en met 20 minuten ben je met de auto in de mooie stad Groningen. Al met al is nieuwbouwwijk een mooie plek om te wonen.

Lijkt het u wat om ook hier te komen wonen? Neem dan nu contact met ons op en laat u informeren!

Kenmerken: nieuwbouw doorstroomwoning

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 280.900 - € 280.900
Aangeboden sinds 1 jaar, 10 maanden, 3 dagen geleden
Status Expired
Bouw
Aantal eenheden 4
Locatie
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 150 m² - 150 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.