8 woningen De Hoven, Vrijstaande woning type Vliervlinder,

€ 422.000 - € 422.000

Omschrijving

*** Nu in verkoop ***
Wilt u ook graag wonen in de mooie nieuwbouwwijk Oostindie te Leek, maar hebt nog niet uw droomhuis kunnen vinden? Dan is dit project wat voor u.

De vrijstaande woning, type Vliervlinder, is een royale woning die op beide hoeken van het plan liggen met tussenin gelegen de 2 onder 1 kapwoningen. De grootte van de kavels van de Vliervlinder varieert van 949 m2 tot 966 m2....

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

*** Nu in verkoop ***
Wilt u ook graag wonen in de mooie nieuwbouwwijk Oostindie te Leek, maar hebt nog niet uw droomhuis kunnen vinden? Dan is dit project wat voor u.

De vrijstaande woning, type Vliervlinder, is een royale woning die op beide hoeken van het plan liggen met tussenin gelegen de 2 onder 1 kapwoningen. De grootte van de kavels van de Vliervlinder varieert van 949 m2 tot 966 m2. De woonoppervlakte van deze woningen bedraagt ± 186 m2.

De basisindeling van deze woning is als volgt:
Begane grond:
- hal met toilet en trap naar 1e verdieping
- ruime woonkamer
- half open keuken

Eerste verdieping:
- 3 slaapkamers,
- inloopkast
- ruime badkamer met wastafel, douche en toilet.

Zolder:
- Ruime zolder met diverse indelingsmogelijkheden

Voor alle woningen in dit plan geldt dat de tuin op het zuiden ligt en er plek is voor 2 auto's op de parkeerplaats. Ook aan de energiezuinigheid wordt gedacht. Alle woningen hebben zonnepanelen op het dak.

Nieuwbouwwijk Oostindie is een mooie, groene maar bovenal ook een kindvriendelijke wijk. Verspreid over de wijk vindt u diverse speelveldjes waar kinderen naar hartelust kunnen spelen. Daarnaast beschikt de wijk over een peuterspeelzaal, een basisschool en is er ook kinderopvang aanwezig. Op 10 minuten fietsafstand ligt het gezellige winkelhart van Leek en met 20 minuten ben je met de auto in de mooie stad Groningen. Al met al is nieuwbouwwijk een mooie plek om te wonen.

Lijkt het je wat om hier te wonen? Neem dan contact met ons op en laat je informeren.

Kenmerken: nieuwbouw doorstroomwoning

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 422.000 - € 422.000
Aangeboden sinds 1 jaar, 9 maanden, 1 weken, 3 dagen geleden
Status Expired
Bouw
Aantal eenheden 2
Locatie
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 186 m² - 186 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.