De Hoven Oostindie fase 3-I, Leek

€ 335.000 - € 481.000

Omschrijving

Op 16 november om 17.00 uur start de verkoop van de woningen van De Hoven fase 3-I in Oostindie te Leek.Vanaf dat moment kan je alle verkoopstukken ophalen en je voorkeur(en) doorgeven! De inschrijving sluit op donderdag 22 november om 17.00 uur.

Je bent van 9.00 tot 17.00 uur van harte welkom op het kantoor van Bruining en De Reus Makelaardij (Boveneind 20 in Leek) of Lamberink Makelaars...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Diepswal
  345 mannen
 • Inwoners Diepswal
  365 vrouwen
 • Auto's
  1,6 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 275.000,-
 • Inwoners Leek
  9.694 mannen
 • Inwoners Leek
  9.949 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  1.1 km
 • Voortgezet onderwijs
  1.5 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  1.5 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  1.1 km

Uitgebreide omschrijving

Op 16 november om 17.00 uur start de verkoop van de woningen van De Hoven fase 3-I in Oostindie te Leek.Vanaf dat moment kan je alle verkoopstukken ophalen en je voorkeur(en) doorgeven! De inschrijving sluit op donderdag 22 november om 17.00 uur.

Je bent van 9.00 tot 17.00 uur van harte welkom op het kantoor van Bruining en De Reus Makelaardij (Boveneind 20 in Leek) of Lamberink Makelaars (Westerkade 1/Lamsoor 10 in Groningen) om alle verkoopdocumentatie op te komen halen en je in te schrijven voor een woning. Een hypotheekadviseur zal aanwezig om u te informeren en adviseren. Of kom langs bij de stand van Lamberink makelaars op de nieuwbouwbeurs in de Martiniplaza (gratis entree).

Vrijstaand:
Ga je voor type A of B? Beide types zijn ruim van binnen maar hebben een andere uitstraling, welke type spreekt jou het meeste aan? De kavel is groot genoeg voor het realiseren van al je tuinwensen. Door de ongelijke kap en/of ongelijke goothoogte passen deze woningen in het Drentse karakter van dit gedeelte van De Hoven. De aangebouwde garage en 2 parkeerplaatsen op eigen erf maken deze woning compleet!

Half-vrijstaand:
Woningtype C is een 2-onder-1 kapwoning op een ruime kavel waarin je al je tuinwensen kunt realiseren. Door de ongelijke kap en/of ongelijke goothoogte passen deze woningen in het Drentse karakter van dit gedeelte van De Hoven. De aangebouwde garage en 2 parkeerplaatsen op eigen erf maken deze woning compleet!

Woningtype D is een 2-onder-1 kapwoning op een ruime kavel waarin je al je tuinwensen kunt realiseren. Door de ongelijke kap en/of ongelijke goothoogte passen deze woningen in het Drentse karakter van dit gedeelte van De Hoven. De aangebouwde garage en 2 parkeerplaatsen op eigen erf maken deze woning compleet!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen richting de start verkoop van dit project in De Hoven fase 3-I.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 335.000 - € 481.000
Aangeboden sinds 3 maanden, 3 weken, 2 dagen geleden
Bouw
Locatie
Plaats Leek
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 519 m³ - 706 m³
Perceeloppervlakte 401 m² - 600 m²
Woonoppervlakte 136 m² - 182 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.