De Hoven Oostindie Fase 2, Leek

€ 280.900 - € 422.000

Omschrijving

Nieuwbouwwijk Oostindie is een mooie, groene maar bovenal ook een kindvriendelijke wijk. Verspreid over de wijk vindt u diverse speelveldjes waar kinderen naar hartelust kunnen spelen. Daarnaast beschikt de wijk over een peuterspeelzaal, een basisschool en is er ook kinderopvang aanwezig. Op 10 minuten fietsafstand ligt het gezellige winkelhart van Leek en met 20 minuten ben je met de auto in...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Nieuwbouwwijk Oostindie is een mooie, groene maar bovenal ook een kindvriendelijke wijk. Verspreid over de wijk vindt u diverse speelveldjes waar kinderen naar hartelust kunnen spelen. Daarnaast beschikt de wijk over een peuterspeelzaal, een basisschool en is er ook kinderopvang aanwezig. Op 10 minuten fietsafstand ligt het gezellige winkelhart van Leek en met 20 minuten ben je met de auto in de mooie stad Groningen. Al met al is nieuwbouwwijk een mooie plek om te wonen.

Na de succesvolle verkoop van de eerste fase in het project De Hoven te Leek, is op 15 februari jl. de verkoop gestart van de tweede fase. In deze fase komen 8 royale woningen te koop, waarvan 2 vrijstaande woningen en 6 twee-onder één-kapwoningen. Heb je de de woningen uit de eerste fase gemist? Dan is dit je kans om alsnog een schitterende woning op deze locatie te bemachtigen.

De vrijstaande woning, type Vliervlinder, is een royale woning die op de hoekkavels van het plan ligt met daar tussenin gelegen de twee-onder-één-kapwoningen. De grootte van de kavels van de Vliervlinder bedraagt ca. 839 m2.

VLIERVLINDER
Deze energiezuinige vrijstaande woning, type Vliervlinder, heeft een royale en grootse opzet en heeft een jaren '30 uitstraling. De woningen zijn erg compleet met een riante woonkamer met openslaande deuren, enorme leefkeuken, 3 slaapkamers op de eerste verdieping waarvan één met inloopkast. Het sanitair en tegelwerk zijn inbegrepen. Zowel de hal op de begane grond als de overloop op de eerste verdieping geven beide veel ruimte. De zolder is over de gehele oppervlakte van de woning en is vrij indeelbaar met aansluitingen voor was- en droogmachine en de cv-ketel. 

De grootte van de kavels van de Vliervlinder bedraagt ca.  839m2 en de woonoppervlakte van deze woningen bedraagt ca. 186 m2. De tuin is groots, op het oosten en rondom de woning gelegen. Tevens zijn er twee parkeerplaatsen gecreëerd, een aangebouwde stenen garage en voorzien van zonnepanelen. 

De twee-onder-één-kapwoning zijn er in twee varianten namelijk woningtype de Atalanta en woningtype de Aurelia. Beide woningtypes hebben een eigen uitstraling. Zo heeft de Atalanta een schilddak en de Aurelia een zadeldak, waardoor de Aurelia een grotere woonoppervlakte heeft. De grootte van de kavels van de twee-onder-één-kapwoningen bedraagt 420 m2. De woonoppervlakte van de Atalanta bedraagt 144 m2 en van de Aurelia 150 m2. 

ATALANTA
Deze energiezuinige twee-onder-één-kapwoning, type Atalanta, heeft een royale en grootse opzet en heeft een jaren '30 uitstraling. De woningen zijn erg compleet met een riante woonkamer, fijne leefkeuken, 3 slaapkamers op de eerste verdieping. Het sanitair en tegelwerk zijn inbegrepen. De zolder is over de gehele oppervlakte van de woning en is vrij indeelbaar met aansluitingen voor was- en droogmachine en de cv-ketel.

De grootte van de kavels van de Atalanta bedraagt ca. 420m2 en de woonoppervlakte van deze woningen bedraagt ca. 144 m2. De tuin is gelegen op het oosten. Tevens zijn er twee parkeerplaatsen gecreëerd, een aangebouwde stenen garage en voorzien van zonnepanelen.

AURELIA
 Deze energiezuinige twee-onder-één-kapwoning, type Aurelia, heeft een royale en grootse opzet en heeft een jaren '30 uitstraling. De woningen zijn erg compleet met een riante woonkamer, fijne leefkeuken, 3 slaapkamers op de eerste verdieping. Het sanitair en tegelwerk zijn inbegrepen. De zolder is over de gehele oppervlakte van de woning en is vrij indeelbaar met aansluitingen voor was- en droogmachine en de cv-ketel.

De grootte van de kavels van de Atalanta bedraagt ca. 420m2 en de woonoppervlakte van deze woningen bedraagt ca. 150 m2. De tuin is gelegen op het oosten. Tevens zijn er twee parkeerplaatsen gecreëerd, een aangebouwde stenen garage en voorzien van zonnepanelen.

Lijkt het je wat om hier te wonen? Neem dan nu contact met ons op!

Kenmerken: nieuwbouw doorstroomwoning

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 280.900 - € 422.000
Aangeboden sinds 2 maanden, 1 weken, 3 dagen geleden
Bouw
Locatie
Plaats Leek
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 430 m³ - 560 m³
Perceeloppervlakte 420 m² - 839 m²
Woonoppervlakte 144 m² - 186 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.