De Melkweg, Bouwkavels, bouwnummer: 4, Oosterwolde 8431 Oosterwolde

8431 Oosterwolde € 110.000 vrij op naam

Omschrijving

Het project De Melkweg is gelegen aan de Nanningaweg te Oosterwolde, op de plaats waar voorheen coöperatieve zuivelindustrie “De Zuid-Oost-Hoek” stond.

Bij dit project De Melkweg worden 5 vrije bouwkavels aangeboden. Deze kavels zijn gelegen aan de straat De Wrongel en de Nannningaweg en hebben een kavel grootte vanaf 587m2. De kavels hebben een ruime en vrije ligging op de hoeken van het plan...

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Het project De Melkweg is gelegen aan de Nanningaweg te Oosterwolde, op de plaats waar voorheen coöperatieve zuivelindustrie “De Zuid-Oost-Hoek” stond.

Bij dit project De Melkweg worden 5 vrije bouwkavels aangeboden. Deze kavels zijn gelegen aan de straat De Wrongel en de Nannningaweg en hebben een kavel grootte vanaf 587m2. De kavels hebben een ruime en vrije ligging op de hoeken van het plan De Melkweg.

De te bouwen woningen moeten voldoen aan de beeldkwaliteitseisen die onderdeel zijn van het bestemmingsplan. Deze kunt u vinden op de projectwebsite: www.melkweg-oosterwolde.nl.

Bereikbaarheid
De locatie is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Via de Nanningaweg bereikt u snel het centrum van Oosterwolde. Ook de N381 en de N351 zijn snel te bereiken, waardoor u zowel in Drachten en Beilen als in Wolvega binnen een half uur kunt zijn. Een aantal busroutes gaat via de Nanningaweg en de Jan Frankensingel, waardoor de woningen ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar zijn.
Voorzieningen

In de nabije omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden, waaronder het gezellige winkelcentrum, sportverenigingen, het Stellingwerfcollege en verschillende basisscholen. Een aantal basisscholen heeft zich verzameld in brede school MFS-Zuid. In de brede school zijn behalve basisscholen ook een peuterspeelzaal, een naschoolse opvang en een gymzaal te vinden. Daarnaast maken verschillende verenigingen gebruik van het gebouw. Het Stellingwerfcollege is een middelbare school voor VMBO, MAVO, HAVO en VWO. Ook bevinden de bibliotheek van Oosterwolde en de muziek-, dans- en theaterschool Kunst & COO zich in dit gebouw. Voor de deur ligt de Opsterlandse Compagnonsvaart; een kanaal dat zich goed leent voor vis- en vaarrecreatie. Een gedeelte van de Turfroute – de bekende toeristische vaarroute – voert door dit kanaal. Ook de recreatieve fietser kan zijn hart ophalen, want vlakbij bevindt zich één van de knooppunten van het fietsknooppuntennetwerk van Friesland.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 110.000 vrij op naam
Aangeboden sinds 9 maanden, 3 weken, 6 dagen geleden
Status Beschikbaar
Bouw
Locatie
Adres Wrongel
Plaats Oosterwolde
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.