De Melkweg, Hoek- en rijwoningen, bouwnummer: 6, Oosterwolde 8431 Oosterwolde

8431 Oosterwolde € 164.500 vrij op naam

Omschrijving

Het project De Melkweg is gelegen aan de Nanningaweg te Oosterwolde, op de plaats waar voorheen coöperatieve zuivelindustrie “De Zuid-Oost-Hoek” stond.

In fase 1 zullen 8 rijwoningen worden gebouwd. De verkoop start in maart 2018. Deze woningen hebben de bouwnummers 3 tot en met 10. De woningen worden uitgevoerd in 2 kleuren, met accenten in een 3e kleur en kunststof kozijnen. Het dak wordt...

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Het project De Melkweg is gelegen aan de Nanningaweg te Oosterwolde, op de plaats waar voorheen coöperatieve zuivelindustrie “De Zuid-Oost-Hoek” stond.

In fase 1 zullen 8 rijwoningen worden gebouwd. De verkoop start in maart 2018. Deze woningen hebben de bouwnummers 3 tot en met 10. De woningen worden uitgevoerd in 2 kleuren, met accenten in een 3e kleur en kunststof kozijnen. Het dak wordt voorzien van dakpannen in de kleur antraciet en zonnepanelen. Rondom worden zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren aangebracht.

Begane grond
De woonkamer grenst aan de achtertuin en beslaat de gehele breedte van de woning. De straatgerichte keuken biedt ruimte voor de eethoek. In de hal bevinden zich het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping.

1e Verdieping
Op de 1e verdieping bevindt zich de royaal bemeten hoofdslaapkamer. Deze beslaat de volledige breedte van de woning. Daarnaast bevinden zich er 1 kleinere slaapkamer en de badkamer. In de badkamer bevinden zich een wastafel en een douchehoek. Ook de wasmachine en de wasdroger kunnen in de badkamer worden geplaatst. De vaste trap op de overloop biedt toegang tot de 2e verdieping.

2e Verdieping
De vaste trap komt uit op een ruime (berg)zolder. Hier bevindt zich ook de installatieruimte, waarin de verwarmingsketel en de ventilatie-unit opgesteld staan.

Opties
De plattegronden van de woningen bieden ruime keus aan mogelijkheden tot aanpassing aan uw woonwensen. Zo kan er op de begane grond onder andere gekozen worden voor een aangebouwde bijkeuken, al dan niet met een opstelplaats voor de wasmachine en/of wasdroger, een aangebouwde garage, een schuifpui of een bergkast onder de trap. De 1e verdieping kan naar wens worden uitgevoerd met 3 slaapkamers in plaats van 2. Ook een toilet in de badkamer behoort tot de mogelijkheden. Op de 2e verdieping kan een extra slaapkamer worden gecreëerd.

Bereikbaarheid
De locatie is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Via de Nanningaweg bereikt u snel het centrum van Oosterwolde. Ook de N381 en de N351 zijn snel te bereiken, waardoor u zowel in Drachten en Beilen als in Wolvega binnen een half uur kunt zijn. Een aantal busroutes gaat via de Nanningaweg en de Jan Frankensingel, waardoor de woningen ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar zijn.
Voorzieningen

In de nabije omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden, waaronder het gezellige winkelcentrum, sportverenigingen, het Stellingwerfcollege en verschillende basisscholen. Een aantal basisscholen heeft zich verzameld in brede school MFS-Zuid. In de brede school zijn behalve basisscholen ook een peuterspeelzaal, een naschoolse opvang en een gymzaal te vinden. Daarnaast maken verschillende verenigingen gebruik van het gebouw. Het Stellingwerfcollege is een middelbare school voor VMBO, MAVO, HAVO en VWO. Ook bevinden de bibliotheek van Oosterwolde en de muziek-, dans- en theaterschool Kunst & COO zich in dit gebouw. Voor de deur ligt de Opsterlandse Compagnonsvaart; een kanaal dat zich goed leent voor vis- en vaarrecreatie. Een gedeelte van de Turfroute – de bekende toeristische vaarroute – voert door dit kanaal. Ook de recreatieve fietser kan zijn hart ophalen, want vlakbij bevindt zich één van de knooppunten van het fietsknooppuntennetwerk van Friesland.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 164.500 vrij op naam
Aangeboden sinds 9 maanden, 3 weken, 6 dagen geleden
Status Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Soort woning eengezinswoning
Soort dak zadeldak
Materiaal van dak pannen
Locatie
Adres Wrongel
Plaats Oosterwolde
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 109 m²
Perceeloppervlakte 251 m²
Indeling
Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 3 (2 slaapkamers)
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.